Haberler

Pfdk'dan Trabzonspor'a Ceza Yağdı

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Trabzonspor’a ceza yağdırdı.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Trabzonspor'a ceza yağdırdı.

PFDK, Gaziantepspor maçında yaşanan olaylar sebebiyle, Trabzonspor kulübüne 2 maç seyircisiz oynama ve 60 bin TL para cezası verirken, Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na 280 gün hak mahrumiyeti ve 150 bin TL para cezası verdi. Trabzonsporlu birçok yönetici de hak mahrumiyeti ve para cezası aldı.

PFDK, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkanvekili İbrahim Usta'ya ise 1 yıl 6 ay hak mahrumiyeti cezası verdi.

PFDK'dan yapılan açıklamada, "Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkanvekili İbrahim Usta'nın, hakem soyunma odası koridorlarındaki sportmenliğe aykırı hareketi ve hakaretleri nedeniyle takdiren 1 yıl 6 ay hak mahrumiyeti cezası ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu)

Trabzonspor'un, 28.10.2015 tarihinde oynanan Trabzonspor - Gaziantepspor, Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu müsabakasında, taraftarlarının ve mensuplarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 2 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama cezası ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada Trabzonspor'un, özel güvenlik görevlisinin görevini yerine getirmemesi suretiyle talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 30.000 TL para cezası ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada Trabzonspor'un, akredite alanlarda akredite edilmeyen kişilerin yer alması suretiyle talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 30.000 TL para cezası ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu'nun, hakem soyunma odası koridorlarındaki sportmenliğe aykırı harekete iştiraki, sportmenliğe aykırı açıklamaları ve müsabaka hakemini tehdidi nedeniyle takdiren 280 gün hak mahrumiyeti ve 150.000 TL para cezası ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu)" denildi.

Trabzonsporlu yöneticilerin aldığı cezalar ise şöyle:

"Trabzonspor - Gaziantepspor, Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu müsabakasında, Trabzonspor İdarecisi Yakup Aslan'ın, hakem soyunma odası koridorlarındaki sportmenliğe aykırı hareketi ve sportmenliğe aykırı açıklamaları nedeniyle takdiren 410 gün hak mahrumiyeti ve 230.000 TL para cezası ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu)

Aynı müsabakada Trabzonspor İdarecisi Köksal Güney'in, hakem soyunma odası koridorlarındaki sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 1 yıl hak mahrumiyeti ve 200.000 TL para cezası ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu)

Aynı müsabakada Trabzonspor İdarecisi Ömer Demir'in, hakem soyunma odası koridorlarındaki sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 1 yıl hak mahrumiyeti ve 200.000 TL para cezası ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu)

Aynı müsabakada Trabzonspor İdarecisi Ali Kemal Başaran'ın, hakem soyunma odası koridorlarındaki sportmenliğe aykırı hareketi ve akredite edilmediği alanda yer almasından dolayı talimatlara aykırı hareketi nedeniyle takdiren 1 yıl hak mahrumiyeti ve 230.000 TL para cezası ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu)

Aynı müsabakada Trabzonspor İdarecisi Ali Uzunay'ın, hakem soyunma odası koridorlarındaki sportmenliğe aykırı hareketi, sportmenliğe aykırı açıklamaları ve akredite edilmediği alanda yer almasından dolayı talimatlara aykırı hareketi nedeniyle takdiren 410 gün HAK mahrumiyeti ve 260.000 TL para cezası ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu)

Aynı müsabakada Trabzonspor İdarecisi Onur İncehasan'ın, hakem soyunma odası koridorlarındaki sportmenliğe aykırı hareketi ve akredite edilmediği alanda yer almasından dolayı talimatlara aykırı hareketi nedeniyle takdiren 1 yıl hak mahrumiyeti ve 230.000 TL para cezası ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu)

Aynı müsabakada Trabzonspor İdarecisi Seyfettin Tayfun Kahyaoğlu'nun, hakem soyunma odası koridorlarındaki sportmenliğe aykırı hareketi ve akredite edilmediği alanda yer almasından dolayı talimatlara aykırı hareketi nedeniyle takdiren 1 yıl hak mahrumiyeti ve 230.000TL para cezası ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu)

Aynı müsabakada Trabzonspor İdarecisi Mehmet Terzi'nin, hakem soyunma odası koridorlarındaki sportmenliğe aykırı hareketi ve akredite edilmediği alanda yer almasından dolayı talimatlara aykırı hareketi nedeniyle takdiren 1 yıl hak mahrumiyeti ve 230.000 TL para cezası ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu)

Aynı müsabakada Trabzonspor İdarecisi Süleyman Hurma'nın, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 21 gün hak mahrumiyeti ve 25.000 TL para cezası ile cezalandırılmasına, karar verilmiştir." - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu Gaziantepspor Trabzonspor Spor Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title