Haberler

Perşembe'de Uçan Fener Şenliği

Perşembe Dayanışma ve Kalkınma Derneği'nce (PERDAKDER) düzenlenen 1.Uçan Fener Şenliği, yoğun bir katılım ile yapıldı.

Perşembe Dayanışma ve Kalkınma Derneği'nce (PERDAKDER) düzenlenen 1. Uçan Fener Şenliği, yoğun bir katılım ile yapıldı.

Şenliğin açılış konuşmasını yapan PERDAKDER Başkanı Nedim Saka, Perşembe'nin kalkınması ve tanıtılması için ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, etkinliklere devam edeceklerini söyledi. Saka, Uçan Fener Şenliği'nden sonra 20 Mayıs'ta 'Basın Ödülleri', temmuz ayında 'Turizm ve Tanıtım Kurultayı', kasım ayında '4.Kivi Festivali' ve son olarak aralık ayında 'Hamsi Şenliği' yapacaklarını belirterek, bu etkinliklere destek veren Belediye Başkanı Selami Çarkcı'ya teşekkür etti.

Aysun Kurt, Mehmet Kaya, Şaban Aydın, Ufuk Kaya ve arkadaşları ile Perşembe Gazi ilköğretim Okulu ile Perşembe Turizm Anadolu Meslek Lisesi folklor ekipleri, Polonya Halk Dansları ekibinin renk kattığı şenlikte yaklaşık bin adet fener aynı anda havaya bırakılarak görsel şov gerçekleşti.

Şenliğe Perşembe Kaymakamı Abdullah Küçük, Ordu il Genel Meclis Başkanı Engin Tekintaş, Perşembe Belediye Başkanı İ. Selami Çarkcı,

AK Parti Perşembe İlçe Başkanı Kemal Bahtiyar, Medreseönü Belediye Başkanı Mustafa Tandoğan, Kırlı Belediye Başkanı Sebahattin Aksu, Perşembe İlçe Emniyet Müdürü Orhan Memiş, Perşembe Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Ali Şahin, Perşembe Esnaf Derneği Başkanı Ümit Kaya ve daire amirleri ve çok sayıda davetli topluluğu katıldı. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ümit Kaya Perşembe Ordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title