Haberler

İstanbul'da PTT Şubesine ve Bir Markete Molotoflu Saldırı Düzenlendi

Güncelleme:

İstanbul Pendik'te maskeli 4 kişi, bir cadde üzerinde bulunan PTT şubesi ile ATM'lere ve bir markete molotof kokteylleri ile saldırdı.

İstanbul'un Pendik ilçesinde maskeli 4 kişi, Kavakpınar Mahallesi Abdi İpekçi Caddesi üzerinde bulunan PTT şubesi ile ATM'lere ve bir markete molotof kokteylleri ile saldırdı. Olayda PTT şubesi ile ATM'lerde ve markette zarar meydana geldi.

MARKET, ATM VE PTT ŞUBESİNE MOLOTOF ATTILAR

Saat 21.30 sıralarında meydana gelen olayda iddiaya göre, yüzleri maskeli 4 kişi ellerindeki molotof kokteylleri ile caddeye girdi. Önce cadde üzerinde bulunan bir marketin camlarını kıran saldırganlar, daha sonra ellerindeki molotof kokteyllerini marketin camına fırlattılar. Caddeden yukarıya doğru çıkan saldırganlar, daha sonra bankaların ATM'lerine molotof kokteyli atarak zarar verdiler. Saldırganlar son olarak Kavakpınar PTT Şubesi'ne molotoflu saldırıda bulundular.



YANGINLARI İTFAİYE SÖNDÜRDÜ

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Atılan molotof kokteylleri nedeniyle çıkan küçük çaplı yangın itfaiye tarafından kısa sürede söndürüldü. Zırhlı araçlarla polisin güvenlik önlemi aldığı caddede Olay Yeri İnceleme ekipleri de çalışma yaptı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Pendik Yerel Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (12)

ÇAKIN KAFALARINA MERMİYİ.:

DÖRDÜNÜN DE ANLININ ORTASINA ÇAKIN MERMİYİ BAKALIM BİR DAHA MOLTOF ATACAKLAR MI, DÜKKAN YAKACAKLAR MI, HALKIN ARABASINI YAKACAKLAR MI? BİZ FAZLA BİR ŞEY İSTEMİYORUZ. . . BUGÜN AB ÜLKELERİ TERÖRİSTE NE YAPIYORSA, BİZ DE ONU YAPALIM.

30
8
yanıtYanıtla
...'':

Doguda huzur yoksa kimseye huzur yok Bu ülkede

11
25
yanıtYanıtla
Yasin TRC Mobil-IOS:

Hadi hdp ciler pkk yı iyi çocuk diyenler buna ne diyeceksiniz. Hadi biraz içinizde insanlık varsa bırakın bu işlerin peşini sonunuz ölüm

19
12
yanıtYanıtla
Sungur:

Pkk Ve Destekçileri Açık ve Net HIR kafalıdır

12
2
yanıtYanıtla
MEHMETCIK:

Arkadaşlar bence Devlet Dogu Anadolu ve Güney dogu bölgesinde Gösterilerde Yüzünü Kapatana Molotof Atana direk Askeriye Vur Emri verilmeli Saat akşam 7 Sonra Sokaga Çıkanı vuracan Yoksa Terörle Mücadele edilemez Ne bu Hergün Şehit Haberleri Gelecene Şehit Analari Agliyacana böyle Çözüm yapılmali bak birdaha Yüzünü Kapatıp Molotof Atan Karakol Basan Asker Şehit birdaha olurmu Hepsi Kuzu olur Zaten en Son Sözü Asker Söyler Sag Yakaladiklarinizi Milletin önünde Vurun İdam Edin

5
4
yanıtYanıtla
bunlarda sükür:

Vahla şimdi bütün olaylar güney doguda ama buna care bulunmasa vay batinin haline

4
2
yanıtYanıtla
BENCE DÜŞÜN BİR KERE OLSUN.:

MERAK ETME, BATI DA TÜRK VE KÜRT ÇOCUKLARI ÇOCUK BAHÇESİNDE TAHTERAVALLİ DE BİRLİKTE EĞLENİYORLAR. . . SORUN GÜNEYDOĞU DA PKK SORUNU. . . BATI DA TÜRK , KÜRT SORUNU YOK. . . GÜNEYDOĞU İLLERİNİ NE HALE GETİRDİ PKK? HENDEKLER KAZDI, O YOLLARI KİM KULLANIYORDU? HASTANE YAKTILAR, CAMİLERİ YAKTILAR, AMBULANSLARI YAKIP , AMBULANS ŞOFÖRLERİNİ ÖLDÜRDÜLER. . . KİME ZARAR VERİYORLAR BENCE BİR DAHA DÜŞÜN. . . .

yanıt3
yanıt5
adem:

bazen molotoflar mermi gibi patlar , toplumun guvenligi icin bunlarin vurulmasi gerekir

3
2
yanıtYanıtla
kekorecMobil-ANDROID:

simdi bunun adi eylemmi karaktersizler

2
2
yanıtYanıtla
ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ:

batı bu yapılanları göstermiyor DEMİRTAŞ KÜRTLERE KATLİYAM YAPILIYOR DİYE BÖĞÜRÜYOR. . . BİZİM MİLLET KÜRTLERE SALDIRMAYA BAŞLAYINCA BU OLAYLARI DEV AYNASINDA BATIYA SUNACAKLAR. . . SURİYE IRAKTA KÜRTLER ÖZERK BÖLGELER EDİNDİ MADEM Kİ TÜRKİYEDE DE SALDIRILAR OLUYOR O ZAMAN ONLARADA AYRI TOPRAKLAR VERİLMELİ DİYE. . .

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title