Haberler

Partilerin Oy Pusulasındaki Yerleri Belli Oldu

7 Haziran milletvekili genel seçimi için oy pusulası sıralaması Yüksek Seçim Kurulu’nda kura ile belirlendi.

7 Haziran milletvekili genel seçimi için oy pusulası sıralaması Yüksek Seçim Kurulu'nda kura ile belirlendi. AK Parti 23, CHP 22, MHP 18, HDP 19. sırada oy pusulasında yer alacak.

7 Haziran milletvekili genel seçimi için siyasi partilerin oy pusulasındaki yerleri Yüksek Seçim Kurulu'nda kura ile belirlendi. Buna göre DSP 24, Saadet Partisi 20, Demokrat Parti 26, Millet Partisi 11, BBP 7, Hak ve Özgürlükler Partisi 6, İlk Parti 27, Millet ve Adalet Partisi 3, Toplumsal Uzlaşma Reform ve Kalkınma Partisi 15, Komünist Parti 8, TKP 29, Muhafazakar Yükseliş Partisi 10, Anadolu Partisi 4, HDP 19, CHP 22, AK Parti 23, Merkez Parti 14, Hür Dava Partisi 1, ÖDP 13, DYP 2, Genç Parti 21, Halkın Yükselişi Partisi 5, Bağımsız Türkiye Partisi 31, Liberal Demokrat Parti 17, Vatan Partisi 30, MHP 18, Hak ve Adalet Partisi 12, Yurt Partisi 25, Demokratik Gelişim Partisi 9, Halkın Kurtuluşu Partisi 16. sırada yer alacak.

TİLLO VE TÜYSÜZ İÇİN BELEDİYE SEÇİMİ YENİLENECEK

Belediye başkanları istifa eden Osmaniye'nin Tüysüz Belediyesi ile Siirt'in Tillo Belediyesi için yapılacak seçimde oy pusuları sıra numaraları da belli oldu. Buna göre DSP 11, ÖDP 15, DYP 4, MHP 1, Hak ve Özgürlükler Partisi 18, Vatan Partisi 5, Saadet Partisi 19, Demokratik Gelişim Partisi 7, İlk Parti 3, Yurt Partisi 25, MİLAD Partisi 6, CHP 26, AK Parti 14, Hür Dava Partisi 12, Millet 17, Hak ve Adalet Partisi 23, Demokrat Parti 24, Komünist Parti 8, Anadolu Partisi 2, TKP 21, Merkez Parti 16, Halkın Yükselişi Partisi 13, Liberal Demokrat Parti 22, BBP 20, Halkların Demokratik Partisi (HDP) 9, Muhafazakar Yükseliş Partisi 10. sırada yer alacak. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Halkların Demokratik Partisi Yüksek Seçim Kurulu Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title