Haberler

Paris: Henry, Kariyerinin Sonuna Kadar Arsenal'de Kalmak İstiyor

Arsenal'in Fransız Golcüsü Thierry Henry, Liverpool Karşısında Elde Ettikleri 3-0'lık Galibiyetin Ardından Kariyerinin Sonuna Kadar İngiliz Ekibinde Kalmak İstediğini Açıkladı.

Arsenal'in Fransız golcüsü Thierry Henry, Liverpool karşısında elde ettikleri 3-0'lık galibiyetin ardından kariyerinin sonuna kadar İngiliz ekibinde kalmak istediğini açıkladı.

İsmi sürekli transfer söylentilerine karışan ve sezon başında İspanya'ya transfer olacağı iddia edilen Arsenal'in Fransız yıldızı Thierry Henry, futbol yaşantısının sonuna kadar Arsenal'de kalmak istediğini ifade etti. İngiltere Premier Lig'de oynadıkları son lig maçında Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi C Grubu'ndaki rakiplerinden Liverpool'u 3-0 gibi net bir skorla yenen Arsenal'de mutlu olduğunu ve takımdan ayrılmayı düşünmediğini söyleyen Henry, "Benim niyetim kariyerimin geri kalan kısmını da Arsenal'de geçirmek. Burada mutluyum ve başka bir İngiliz ekibinde de oynamayı düşünmüyorum. Eğer Barcelona beni transfer etmek isterse, onlara saygı duyarım ancak benim şu anda bir takımım var ve onlarda beni bırakmıyorlar. Kariyerimin son büyük kararını verip Arsenal'le sözleşme yenilediğim için hiç pişman değilim" dedi.

Premier Lig'de Blackburn Rovers'ı deplasmanda 1-0 yenen Manchester United 3 puan farkla liderliğini sürdürürken, Fildişi Sahilli golcüsü Didier Drogba'nın hat-trick yaptığı maçta Watford'u 4-0 yenen Chelsea ise ikinciliğini sürdürdü.

Premier Lig'de haftanın toplu sonuçları ise şöyle:

"Reading 3 (Shorey 38, Sidwell 45, Doyle 79) Tottenham 1 (Keane 24-pen)

Arsenal 3 (Flamini 41, Toure 56, Gallas 80) Liverpool 0

Manchester City 0 Newcastle 0

Wigan Athletic 3 (McCulloch 13, Camara 41, Jackson 78) Charlton 2 (de Zeeuw 52-kk., M. Bent 90)

Sheffield United 2 (Hulse 70, Kazim-Richards 73) Bolton 2 (Diouf 34, K. Davies 59)

Everton 0 Aston Villa 1 (Sutton 42)

Chelsea 4 (Drogba 27, 36, 69, Shevchenko 52) Watford 0

Middlesbrough 1 (Maccarone 74) West Ham 0

Portsmouth 1 (An. Cole 74) Fulham 1 (Knight 57)

Blackburn 0 Manchester United 1 (Saha 64)".

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title