Haberler

Palandöken'deki Çığ

Erzurum'un Palandöken Dağı'nda Akşam Saatlerinde Meydana Gelen Çığda, Pist Dışı Yasak Bölgede Snowboard Yaptığı Tahmin Edilen Yabancı Uyruklu Bir Turistin Kaybolduğu, Jandarma ve Sivil Savunma Arama Kurtarma Ekiplerinin Şahsa Ulaşmak İçin Çalışma Başlattığı İfade Edildi.

Erzurum'un Palandöken Dağı'nda akşam saatlerinde meydana gelen çığda, pist dışı yasak bölgede snowboard yaptığı tahmin edilen yabancı uyruklu bir turistin kaybolduğu, jandarma ve Sivil Savunma arama kurtarma ekiplerinin şahsa ulaşmak için çalışma başlattığı ifade edildi.

Alınan bilgiye göre, bugün saat 17.30 sıralarında, 200 pistinin üst tarafında Aziziye Komu'nun karşısında dere yatağında meydana geldiği belirtilen çığ olayının ardından bölgeye çok sayıda arama kurtarma ekibi sevk edildi. Palandöken'den Sorumlu Vali Yardımcısı Kasım Yekeler de olay yerine gelerek, arama kurtarma çalışmalarının başında bulunurken, uzman köpekler de çalışmalara katıldı. Kayıp turistin elbiselerine ulaşılırken, yetkiler henüz olayla ilgili bir açıklamada bulunmadı.

Arama kurtarma çalışmaları yaklaşık 100 kişilik uzman ekiple sürdürülüyor.

(AA-İRT-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title