Haberler

Özürlü Gencin En Mutlu Günü

Batman'ın Kozluk İlçesi Taşlıdere Köyünde 2000 Yılında Elektrik Çarpması Sonucu İki Kolunu ve Bir Bacağını Kaybeden Yusuf Uğur Özlemini Çektiği Bilgisayara Yıllar Sonra Kavuştu.

Batman'ın Kozluk ilçesi Taşlıdere köyünde 2000 yılında elektrik çarpması sonucu iki kolunu ve bir bacağını kaybeden Yusuf Uğur özlemini çektiği bilgisayara yıllar sonra kavuştu.

Batman İMKB Lisesi 9. sınıf öğrencisi Yusuf Uğur, Batman Valisi Dr. Recep Kızılcık'ın eşi Sema Kızılcık sayesinde bilgisayarına kavuşmanın heyecanını yaşadı. Özürlü öğrenciyi okulda ziyaret ederek bir süre öğrencilerle sohbet eden Sema Kızılcık, daha sonra özürlü öğrenci Yusuf Uğur'un evine geçti. "Eğitimde Ben de Varım" kampanyası çerçevesinde almış olduğu bilgisayarı evinde Yusuf Uğur'a teslim eden Sema Kızılcık çok mutlu olduğunu söyledi. Özürlü öğrenci Yusuf Uğur, bilgisayar başına geçmenin mutluğunu

yaşarken kendisine bilgisayar hediye eden Vali eşi Sema Kızılcık'a teşekkür etti. Okulunun sevilen bir öğrencisi olan Uğur, ileride psikolog olmayı istediğini söyledi. Vali Eşi Sema Kızılcık, ''Eğitimde Ben de Varım'' kampanyası çerçevesinde özürlü bir öğrenciyi sevindirmek amacıyla bilgisayar aldıklarını ve öğrenciye hediye ettiklerini ifade ederek çok mutlu olduğunu belirtti.

(MŞY-SK-CMH-BA-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title