Haberler

Özkaraman, 2013 Hedeflerini Açıkladı

Güncelleme:

Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, 2013 yılının Taraklı için dönüm noktası olacağını söyledi.

Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, 2013 yılının Taraklı için dönüm noktası olacağını söyledi.

2012 yılını değerlendiren ve 2013 yılından beklentilerini AA muhabirine açıklayan Özkaraman, belediyelerinin 2013 yılı tahmini bütçesinin 4 milyon lira olacağını belirterek, bütçenin 2,5 milyon lirasıyla yatırım yapacaklarını dile getirdi.

2012 yılında 11 bin metre içme suyu hattı ile 27 bin metre şehir içi şebeke borusu ile 7 bin metre abone borusu döşediklerini ifade eden Özkaraman, mayıs ayına kadar içme suyu çalışmalarını tamamlayacaklarını bildirdi.

Cittaslow (Sakin Şehir) faaliyetlerinin de devam ettiğini anlatan Özkaraman,

"Yaşamın Kolay Olduğu Kentlerin Uluslararası Ağı olan Cittaslow'a katılan Türkiye'de 8 ilçeden biriyiz. Taraklı'yı uluslararası faaliyetlerde de tanıtma çalışmalarımız sürüyor" dedi.

Özkaraman, Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) Taraklı'da gerçekleştireceği konut projesinin yöresel mimariye uygun yapılacağını belirterek, "2013 yılında bunların çalışmaları devam edecek. Tarihi Taraklı evleri mimarisine uygun TOKİ konutları projesini hayata geçirmek istiyoruz" diye konuştu.

Taraklı'nın geleceği için projeler üretmeye çalıştıklarını vurgulayan Özkaraman, şunları söyledi:

"Taraklı'nın geleceğini düşünüyoruz, kısa vadeli düşüncelerle ilçeyi yönetmek doğru olmuyor. 2013 yılında Taraklı'nın daha iyi yerlere geleceğini söyleyebilirim. Hem genel idarenin hem de mahalli idarenin yatırımları artarak devam edecek, 2013 yılı Taraklı'nın dönüm yılı olacak. İnşallah güzel çalışmalarımızla ilçemizi daha güzel hale getireceğiz."

Muhabir: İzzettin Kömürcü / Mehmet Özcan

Yayıncı: Kemal Kaymak - SAKARYA

Kaynak: AA / Yerel

Tacettin Özkaraman Taraklı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title