Haberler

E-5 Karayolu'nda Trafik Magandası, Makas Atarak Ambulansla Yarıştı

Güncelleme:

Bayrampaşa E-5 Karayolu'nda bir sürücü, hastaneye hasta yetiştirmeye çalışan bir ambulansla trafikte makas atarak yarıştı. Trafik magandasının o anları kaydedip sosyal medyadan paylaşması pes dedirtti.

E-5 Karayolu Bayrampaşa mevkiinde otomobil sürücüsü, yoğun trafikte hastaneye hasta yetiştirmeye çalışan bir ambulansla yarıştı. Trafikte defalarca makas atan sürücü o anları bir de cep telefonuyla kaydedip sosyal medyada yayınladı.

TRAFİKTE MAKAS ATARAK AMBULANSLA YARIŞTI

E-5 Karayolu Bayrampaşa-Maltepe mevkiinde trafikte makas atan otomobil sürücüsü "bu kadarına pes" dedirtti. Yoğun trafikte önünde seyreden ve hastaneye hasta yetiştirmeye çalışan ambulansla yarışan sürücü, araçların arasında defalarca makas attı.

CEP TELEFONUNA KAYDEDİP SOSYAL MEDYADA YAYINLADI

Hem sürücülerin hem de kendi canının defalarca tehlikeye atan sürücü o anları bir de cep telefonuyla kaydederek sosyal medyada yayınladı.

Cep telefonuna yansıyan görüntülerde, sürücü yoğun trafikte seyreden araçların arasında süratli bir şekilde ilerliyor. Önünde seyreden ambulansla yarışmaya başlayan sürücü defalarca makas atıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bayrampaşa 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (9)

Iziiiiii Dortmund:

Almanyada yapsaydin seni oyarlardi hemde cok pis!

9
0
yanıtYanıtla
ŞEYHŞAMİL:

BİR KİŞİ KURTARACAM DİYE ON KİŞİ ÖLDÜRMEYE GEREK YOK AMBULANSTA ÖYLE MAKAS ATAMAZ AÇAR SİRENİ ONUN ÖNÜNDE GİDEN ARAÇLAR ÇEKİLİR

4
4
yanıtYanıtla
Yavuz:

Yap bütün araçlarda araç kamerasını zorunlu yap bir site görüntülerin verileceği ihlali tespit edilene gönder cezayı bak nasıl düzeliyor trafik. Adam kaza yaptırıyor bas git ne 3 ölü 5 yaralı suçlu kim kazayı yapan asıl suçlu bir yerlerde sefa sürüyor.

7
0
yanıtYanıtla
Laz:

Memlekette isdeyen isdediğini yapiyor .Nasil olsa yakalansa 320 tl ödeyip cikacak. Sonra aynen devam. Al bakalim ehliyetini 1 sene (bidahakine hic almamak şekilde) bak daha yaparmi.

3
0
yanıtYanıtla
Harbici..:

1 yıl ehliyet alınması bile onlar için hafif ceza. direkt sürücü belgeleri iptal edilmesi gerekir.

yanıt2
yanıt0
DERİN GÖLGE:

AMBULANSIN İÇİ BOŞ HASTA YOK HASTA OLSAYDI TEPE LAMBALARI VE SİRENİ AÇIK OLURDU AMBULANSTA KURAL İHLALİ YAPIYOR BENCE HASTA BİLE OLSA ONLARCA HATAYI YAPMA HAKKI YOKTUR

2
1
yanıtYanıtla
TOLGA:

Asıl makas atan ve yarışan ambulans bence !!

0
3
yanıtYanıtla
Rehnüma_1187:

112 de surucu olarak gorev yapmaktayim, bunun gibileri o kadar çok ki. .

1
0
yanıtYanıtla
Boss:

Sizi gidi cahiller. Toplum olarak kafayı yemişsiniz. Size dolar en az 10 tl

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title