Haberler

Ordu Afrin'den Ordu'ya Dönen Pöh'ler Törenle Karşılandı

Afrin'den Ordu'ya dönen PÖH'ler törenle karşılandıTÜRK Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin'de düzenlenen 'Zeytin Dalı Harekatı'na katılmak üzere 21 Şubat tarihinde Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Özül Harekat Şube Müdürlüğü'nden Afrin'e gönderilen 22 kişilik Polis Özel Harekat (PÖH) timi Ordu'ya...

Afrin'den Ordu'ya dönen PÖH'ler törenle karşılandı

TÜRK Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin'de düzenlenen 'Zeytin Dalı Harekatı'na katılmak üzere 21 Şubat tarihinde Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Özül Harekat Şube Müdürlüğü'nden Afrin'e gönderilen 22 kişilik Polis Özel Harekat (PÖH) timi Ordu'ya geri döndü.

Afrin'de 'Zeytin Dalı Harekatı'na katılarak tekrar Ordu'ya geri dönen PÖH timi, Valilik önünde törenle karşılandı. Ordu Valisi Seddar Yavuz, İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan ve meslektaşları ile yakınları tarafından karşılanan PÖH timi için dualar eşliğinde kurban kesildi.

Operasyondan başarıyla dönen PÖH timini kutlayan Vali Seddar Yavuz, 'Kardeşlerimiz böylesine kutlu bir yola çıkmış, bu kutlu yoldan da görevlerini hakkıyla yerine getirerek tekrar aramıza dönmüşlerdir. Yiğitlerimizden Allah razı olsun, onları yetiştiren annelerden, babalardan da Allah razı olsun. Türkiye Cumhuriyeti Devletini terörle, terör örgütleri ile terbiye etmek isteyen küresel bir saldırı ile karşı karşıyayız. Özellikle Suriye sınırında bir terör devleti kurma teşebbüsü başlamış ve Türkiye Cumhuriyeti Devletini bölmek istemişlerdir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ve Aziz Türk Milleti ile beraber bu hain tuzağı bozmak için gerekli tedbirleri almış ve sınır ötesi operasyonları gerçekleştirmiştir. Vatanımıza göz dikenlerin gözünü çıkaracak, ellerini kıracak, güç ve kudrete sahibiz. Bu millet her zaman varlığını sürdürecektir, hiç kimsenin endişesi olmasın' dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Afrin Ordu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title