Haberler

Okulda Yiğit Özcan Adına Kütüphane Yapıldı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Burhaniye Anadolu Lisesi’nde, geçtiğimiz yıl hayatına kaybeden öğrenci Yiğit Samet Özcan anısına yaptırılan kütüphane hizmete açıldı.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Burhaniye Anadolu Lisesi'nde, geçtiğimiz yıl hayatına kaybeden öğrenci Yiğit Samet Özcan anısına yaptırılan kütüphane hizmete açıldı. Özcan'ın babası Mustafa Özcan ve annesi Yasemin Özcan tarafından yaptırılan kütüphanenin açılışına Kaymakam Hüseyin Öner ve Belediye Başkanı Necdet Uysal ile daire müdürleri de katıldı.

Okulda düzenlenen bir sınıf kütüphane haline getirilirken Yigit Samet Özcan'ın adı verildi. Kütüphane açılış törenine katılanlara lokma ikramı yapıldı. Baba Mustafa Özcan ve anne Yasemin Özcan, okul idaresi ve katılımcılara teşekkür etti. Okul Müdürü Bayram Eroğlu'da, Özcan ailesi ile Kaymakam Hüseyin Öner ve Başkan Uysal ile daire müdürlerine teşekkür etti. Müdür Bayram Eroğlu, "Öğrencilerimize keyifle kitap okuyabilecekleri son derece güzel ve samimi ortamı sağlayan Özcan ailesine tüm okulumuz adına teşekkür ederiz. Bu vesileyle de, Burhaniye Anadolu Lisesi ailesi olarak öğrencimiz Yiğit Samet Özcan'a Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına da tekrar başsağlığı diliyoruz" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Özcan Hüseyin Öner Burhaniye Balıkesir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title