Haberler

Nükleer Başlıklı Kız 2. Albümü 'Gönüllü Köle' ile Geliyor

Güncelleme:

2010 yılı sonrasında, konserlerine devam eden Nükleer Başlıklı Kız, aynı zamanda ikinci albüm çalışmalarına da ağırlık verdi.

Albüm fotoğraflarını OKAN BAYÜLGEN'in çektiği, SEKSENDÖRT Grubu'nun Solisti Tuna Velibaşoğlu ile yapılan bir düetin de yeraldığı 'GÖNÜLLÜ KÖLE', DMC etiketiyle raflarda olacak.

2005 yılında Ankara'da kurulan, grubun kurucularından Billur H. Yapıcı ve 2009 yılında grubun kadrosuna dahil olan ve gitarlara gecen Tansel Turna ile çalışmalarına devam eden Nükleer Başlıklı Kız, ilk albümünü 2010 yılında yayımladı.

2010 yılı sonrasında, konserlerine devam eden Nükleer Başlıklı Kız, aynı zamanda ikinci albüm çalışmalarına da ağırlık verdi. Ve üç yılın ardından, 'Gönüllü Köle' isimli ikinci albümü tamamladı.

Albüm fotoğrafları için Okan Bayülgen'in kamerasının karşısına geçen, albüm şarkılarından birinde Seksendört Grubu'nun solisti Tuna Velibaşoğlu ile bir düete imza atan Nükleer Başlıklı Kız, çıkış videosu olarak yine Tuna Velibaşoğlu ile düet yaptığı parçayı seçti.

Kayıtları Ankara Detay Stüdyosu'nda yapılan, prodüktörlüğü Volkan Yırtıcı'ya ait olan, içinde bulunan en depresif şarkılardan en hareketli şarkılara kadar yalnızlık temasını hissedebileceğimiz, kış tadındaki albümde bulunan şarkı isimleri ise sırasıyla şöyle:

1-PİŞMAN DEĞİLİM
2-SON SÖZLER
3-ÖLESİM VAR
4-YORGUNUM
5-GÖNÜLLÜ KÖLE
6-AĞLAYAN KALBİM
7-BÜYÜDÜM
8-KALB-İ DENGE
9-HAYAT
10-KAÇMADIK

Kaynak: Bültenler / Güncel

Okan Bayülgen Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title