Haberler

Nihat Özdemir: "Galatasaray'ın Seyrantepe Projesi'nin Takipçisiyiz"

Fenerbahçe İkinci Başkanı Nihat Özdemir, Bugün Faruk Ilgaz Tesisleri'nde Yüksek Divan Kurulu Toplantısında Galatasaray'ın Seyrantepe Projesi ile İlgili Önemli Açıklamalarda Bulundu.

Fenerbahçe İkinci Başkanı Nihat Özdemir, bugün Faruk Ilgaz Tesisleri`nde Yüksek Divan Kurulu toplantısında Galatasaray`ın Seyrantepe Projesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı`nın devletten bir kuruş yardım alnmadan yapıldığını ifade eden Özdemir, ¨Galatasaray`ın Seyrantepe Projesi için bu işin takipçisiyiz. Devletten bir kuruş yardım almadan yaklaşık 85 milyon dolarlık bir stad yaptık. Galatasaray`a Seyrantepe Projesi ile ilgili devlet bir yardımda bulunursa kendi gücümüzle yaptığımız 85 milyon dolarlık stadımızın değerinin karşılığını devletimizden talep etmekteyiz¨ dedi.

Özdemir ayrıca basında yeni transferlerin eleştirilmesi ile ilgili olarak da, Geçen yıl son maçta üzüldük. Bu yıl benzer bir durum yaşamamak için yeni transferler yaptık.Tranferlerde biraz geciktik. Basında çıkan ¨Bunları nereden buldunuz¨ ifadeleri basının yıpratma politikası. Transferlerimizin ne kadar doğru olduğunu hep birlikte göreceğiz. Bizi engellemeye çalışan oluşumlar karşısında sessiz kalmıyacağız¨ diye konuştu.

Özdemir, son olarak özel bir haber kanalında ve bir gazetede çıkan Fenerbahçe`nin tarihi ile çıkan bir haberle ilgili olarak da şunları söyledi: ¨Tarih tarihçiler içindir. Fenerbahçe olarak vatanımıza sıkı sıkıya bağlıyız. Atatürk ilkelerine sıkı sıkıya bağlıyız. Tarihi tarihçilerin değerlendirmesini gerekir. İnsanları Fenerbahçe sevgisinden soğutmak için akla gelmez yalanlar şekli ve yoğunluğu bakamından vahimdir. Futbolcularımızı, başkanlarımızı işgal kuvvetlerinin işbirlikçisi, ulusal bağımsızlıgmızın düşmanları gibi gösteren ve bunu tarihi bir yanılgıyı düzeltmek gibi amaçlarının masumhane olmadığı açıktır. Bu tür haberleri infial içinde takip ediyoruz.¨

Stadın yanındaki Kenan Evren Lisesi`nin arazisine yapmayı düşündükleri kültür merkezi ile ilgili pnojelerin İstanbul Büyükşehir Belediyesine sunulmasına rağmen çeşitli kurumların müdahalesi ile engellelenmeye çalışıdığını ifade eden Özdemir, ¨Bu konuda mücadelemiz sürmekte ve gerekli girişimler yapılmaktadır¨ dedi.

Ayrıca stadın tapusunu almak ve Dereağzındaki tesislerin Fenerbahçenin malı olması için gerekli girişimlerin yapılacağını söyleyen Özdemir, ¨Kapalı spor salonu için ihale yapılacak. Yeni transferlerin takıma uyum sağlaması ve hocanın Türkiye`yi tanıması ile tüm olumsuzluklar ortadan kalkacak¨ şeklinde konuştu.

Öte yandan Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri`nde yapılan Yüksek Divan Toplantısı`da Fenerbahçe yönetimi tam kadro hazır bulundu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title