Haberler

Nazilli'de Lastik Satış Mağazası Alevlere Teslim Oldu

Nazilli'de lastik satış mağazası alevlere teslim oldu Korkutan yangında dumandan etkilenen apartman sakinlerini itfaiye kurtardıAYDIN - Aydın'ın Nazilli ilçesinde bir lastik satış mağazasında çıkan yangın mahalleyi duman altında bıraktı.

Nazilli'de lastik satış mağazası alevlere teslim oldu

Korkutan yangında dumandan etkilenen apartman sakinlerini itfaiye kurtardı

AYDIN - Aydın'ın Nazilli ilçesinde bir lastik satış mağazasında çıkan yangın mahalleyi duman altında bıraktı. Yangında lastik satış mağazası tamamen kullanılmaz hale gelirken yangına müdahale eden itfaiye ekipleri üst katlarda kalan ve dumandan etkilenen vatandaşları ve çocukları kurtardı. Dumandan etkilenen itfaiye erleri, vatandaşlar ve çocuklar 112 ekipleri tarafından müdahale edilerek ilk tedavileri olay yerinde yapıldı.

Edinilen bilgiye göre, Aydın'ın Nazilli ilçesinde Yenimahalle Nazilli Otogarı karşısında bulunan 8 katlı bir apartmanın altındaki lastik satış mağazasında yangın çıktı. Mağazadan dumanların yükseldiğini gören mahalle sakinleri itfaiyeyi aradı. Mağazadaki malzemelerin tamamının yanıcı olması nedeniyle kısa sürede büyüyen yangında mahalle duman altında kaldı. Olay yerine gelen Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı itfaiye ekipleri yangını söndürmek için çalışma başlattı. Nazilli-Aydın karayolu kenarında meydana gelen yangın nedeniyle karayolu bir süre ulaşıma kapatıldı. Bu arada güvenlik gerekçesiyle apartmanda yaşayanların binaları boşaltmaları istendi.

Yangında yanan lastikler nedeniyle ortaya çıkan duman büyük bir alana yayılırken üst katları da etkileyen duman nedeniyle binada bulunan çocuklar ve vatandaşlar etkilendi. İtfaiye ekiplerinin çabaları ile binadakiler karayolunda bekleyen 112 ekiplerine ulaştırıldı. İlk tedavileri yapılan çocukların ve vatandaşların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Öte yandan yangına büyük bir çabayla müdahale ede ve kontrol altına alana itfaiyecilerden bazıları dumandan etkilendi. Kusma ve bulantı yaşayan görevlilere 112 ekipleri ilk yardımda bulundu.

Elektrik kontağından çıktığı iddia edilen yangın bir saat süren çalışmanın ardından kontrol altına alındı. Yangın sonrasında iş yerinin tamamının hasar gördüğü belirlendi. Çok sayıda itfaiye ekibinin görev yaptığı yangında bir süre kapalı kalan Nazilli-Aydın Karayolu tek şeritten kontrollü olarak trafiğe açıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İtfaiye Nazilli 3.Sayfa Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 12 MAYIS PAZAR 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ANNELER GÜNÜ MESAJLARI 2024: En iyi, en duygusal, güzel, anlamlı anneler günü mesajları! Bugün anneler günü mü? Bugün anneler günü kutlanıyor mu, kutlanacak mı? Anneler günü ne zaman 2024? Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title