Haberler

Muhammet Kilo Almaya Devam Ediyor

Van'ın Muradiye İlçesinde 1 Yaşındayken Aşırı Yemek Yediği İçin 20 Kilo Olan Muhammet Ali Polat, Yapılan Perhize Rağmen 3 Yaşında 27 Kiloya Ulaştı.

Van'ın Muradiye ilçesinde 1 yaşındayken aşırı yemek yediği için 20 kilo olan Muhammet Ali Polat, yapılan perhize rağmen 3 yaşında 27 kiloya ulaştı.

Aşırı derecede iştahlı olan Polat'ın yemek yememesi için her türlü tedbiri alan anne Müslime ile baba Mahmut Polat, yinede kilo almasına engel olamıyorlar. Çocuğunu sebze ve karbonhidratı az yiyeceklerle beslediğini belirten anne Polat, "Perhiz yaptırmaya çalışıyoruz. Ama sürekli yemek için ağlıyor. Yürümeye başladığı içinde bir dakika boş bırakmaya gelmiyor. Mutfağa girdiğinde önüne gelen her şeyi midesine indiriyor. Ne yapacağımızı şaşırdık" dedi.

Kendi yaşıtlarından çok fazla kilolu ve iştahlı olduğu için 1 yaşında 20 kiloya ulaşarak gündeme gelen Muhammet Ali Polat, 3 yaşına gelince sıkıntıları daha da arttı. Bir süre doktor kontrolünde yapılan perhizle kilo alması durdurulan ve hatta 18 kioya kadar inen Polat, ailesinin maddi imkansızlıklar nedeniyle tedavisini yarıda bırıkmak zoruda kaldı. Kısa sürede yeniden kilo almaya başlayan Polat, yürümeye başlayınca da önüne geçilmez hale geldi.

Kaymakamlık tarafından yapılan yardımla diyet gıdaları alıp çocuklarına yedirdiklerini anlatan Polat çifti, çocuklarının sağlığının tehlikeye girdiğini ve kendilerine yardım edilmesini istediler. Baba Mahmut Polat,"Çocuğum 1 yaşındayken 20 kilo oldu. Bizde hastaneye götürdük ve tedavi edilmesi gerektiği söylendi. Bunun üzerine 5-6 aylık bir tedavi uygulandı. Sonuçta 2 kilo verebildi. Ancak maddi imkanımız yetersiz kalınca tedaviyi yarıda bırakmak zorunda kaldık. Çocuğum hızla yeniden kilo almaya başladı.

Tüm çabalarımıza rağmen kilo almasını önleyemiyoruz. Ne yapacağımızı şaşırdık" dedi.

(SS-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek! Öğretmenler il içi atama takvimi 2024! Öğretmenlerin il içi tayin ne zaman? İsteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman, nasıl yapılır?
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title