Haberler

Molly Zehir Tacirlerine Göz Açtırmıyor

Molly zehir tacirlerine göz açtırmıyorMUĞLA - Muğla'nın Bodrum ilçesinde yapılan trafik uygulamasında bir araç bagajında Narkotik köpeği Molly tarafından uyuşturucu madde bulundu.

Molly zehir tacirlerine göz açtırmıyor

MUĞLA - Muğla'nın Bodrum ilçesinde yapılan trafik uygulamasında bir araç bagajında Narkotik köpeği Molly tarafından uyuşturucu madde bulundu.

Geçtiğimiz hafta bir kargo kamyonundaki aramada uyuşturucu madde bulan Narkotik Polis Köpeği Molly, Bodrum girişinde yapılan uygulamada da bir araç bagajında uyuşturucu madde yakalattı.

Gece saatlerinde yapılan uygulama sırasında şüphe üzerine ekipler tarafından durdurulan bir araçta Narkotik Köpeği Molly eşliğinde arama yapıldı.

Araçta bulunan iki şüpheli polisler tarafından arandıktan sonra araç Molly tarafından tarandı. Araç bagajında koku alan Molly'nin gösterdiği zula yerini açan Narkotikle Mücadele Büro Amirliğine bağlı ekipler burada yaklaşık 1 kg. esrar maddesi buldu. O anlar ise polis kamerasınca saniye saniye kayıt edildi.

İlçeye uyuşturucu madde sokulmasını engelleyen olayla ilgili gözaltına alınan şüphelilerin işlemleri devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bodrum Muğla 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title