Haberler

Moda&sosyete

Yılın son yazısında doğrular, yanlışlar, evetler, hayırlar demeye devam ediyorum.

Yılın son yazısında doğrular, yanlışlar, evetler, hayırlar demeye devam ediyorum. Arada İstanbul'un lüks moda penceresinden kafamızı uzatıp şehrimizi ziyaret eden güzelliklere bakarak 2013'e elveda 2014'e merhaba diyorum.

HAFTANIN ÇILGIN ETİKETLERİ

İlki Chanel'in meşhur No5 parfüm şişesi formundaki pleksiglas malzemeli clutch'ı... Miroslava Duma ve Alexa Chung gibi moda ikonlarına bedava dağıtılırken bizim sözde ikonlara tabii ki de böyle bir kıyak yok. Chanel İstanbul mağazalarına sadece iki adet getirilen bu özel çantaların fiyatları da pek güzel. Tam 18 bin 500 lira! Üstelik malzemesi bildiğimiz plastik cam ama işte etiketi Chanel. Bakalım bu özel parçayı hangi 'özel' kişilerde göreceğiz? Bir diğeri ise Tom Ford'un, üstüne ayna parçacıklarının serpiştirildiği ve rahatlıkla en az 15 kilo ağırlığındaki elbisesi. Tabii ki fiyatı da ağır; tam 49 bin 500 lira. İstanbul'a sadece bir adet getirilmiş. Kim bilir, belki ben bunları yazarken yeni yuvasına doğru çoktan yola çıkmıştır bile.

HAFTANIN DOĞRUSU VE YANLIŞI

Bir dekolte insanı rezil de eder vezir de. Bunun en güzel örneklerini yakın zamanda Beren Saat ve Şirin Yalçın'da gördük. Beren Saat'in Vivienne Westwood elbisesiyle verdiği dekolte ne kadar kontrolsüz ve çocuksu ifadesine ters düşüyorsa, Şirin Yalçın'ın Siren Ertan Couture elbisesiyle verdiği dekolte de bir o kadar dozunda ve klas görünüyor.

HAFTANIN EVETLER'İ

Banu Çarmıklı; Dilek Hanif imzalı siyah elbisesi, Roger Vivier clutch'ı ve buna uygun mücevherleriyle baştan aşağı mükemmel bir zarafet içinde. Özellikle elbisenin sırt dekoltesini müthiş güzellikte taşımış. Burcu Hanif'in yalın çizgisini severim ve yakıştırırım. Bu sefer de çok hoş bir Armani elbise seçmiş. Saç modeli ve makyajındaki sadelik, abartısız aksesuvar seçimiyle baştan aşağı uyumlu ve dengeli bir şıklık içinde.

HAFTANIN DAVETİ

Mybestfriends markasının tasarımcıları Ayşegül Afacan Köksal ve Yasemin Öğün'ün verdiği geleneksel yılbaşı partisi, haftanın davetiydi. Neşeli geçen partide hem yeni koleksiyon modaseverlere tanıtıldı, hem de davetliler bol bol alışveriş yaptı. Markanın sevenleri günden güne artıyor. En son Işıl Reçber; üstünde, benim çok beğendiğim bir Mybestfriends elbiseyle görüldü. Boyu posu ve endamıyla elbiseyi müthiş güzel taşımış. Kendi yeteneklerimizin değerini bilenleri görmek çok hoş.

HAFTANIN HAYIRLAR'I

'Haftanın hayır'ı yine Instagram takipçilerimden geliyor. Sinem Kobal'ın üstünde; müthiş güzel bir Tuvanam görüyorsunuz. Ama bu ara boy etekler için seçilecek ayakkabı modeline müthiş özen gösterilmeli ve mümkünse bir bilene sorulmalı. Sinem Kobal'ın sormadığı ortada. Giyebileceği en yanlış ayakkabıyla kıyafetinin tüm albenisini öldürmeyi başarmış. Tülin Şahin mesleğinde başarılı ama giyim kuşam işlerinde çok dalgalı bir grafiğe sahip. Üstündeki elbisenin detay fazlalığı çok kafa yorucu ve bu kalabalıkta Tülin Şahin'i görebilirseniz büyük başarı. Omuz detay fazlalığı, pencere, kol yırtmacı, altın kemer derken bu karmaşa içinde kaybolmamak imkansız.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Sinem Kobal Moda Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title