Haberler

Mimarlar Odasından Geleneksel Balo…

Mimarlar Odası Bursa Şubesi, geleneksel balosunu yoğun bir katılımla gerçekleştirdi.

Almira Otel'de düzenlenen baloya, Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Osmangazi Belediye Başkan Vekili Kenan Alkan, Nilüfer Belediye Başkan Vekili Fırat Emiroğlu, Gemlik Belediye Başkan Vekili Vedat Büyükgölcigezli ile birlikte çok sayıda mimar katıldı.

Gecede konuşan Can Şimşek geceye katılan davetlilere teşekkür ederek şunları paylaştı, "Geleneksel olarak düzenlediğimiz bir baloda daha meslektaşlarımızla birlikteyiz. Elimizden geldiği kadar birlik ve beraberlik içinde kent sorumluluğu bilinciyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Meslekte 25, 30, 35, 40 ve 50 yılını kutlayan büyüklerimizi de tebrik ederim."

Konuşmanın ardından mimarlık mesleğinde 25, 30, 35, 40 ve 50 yılını dolduran üyelere plaketleri verildi. Plaket töreninin ardından odaya katılan en yeni üyelerle birlikte geleneksel mimarlar odası pastası coşku içerisinde kesildi.

Gecenin ilerleyen saatlerinde Murat Togay ve orkestrası söylediği birbirinden güzel şarkılarla eğlenceli dakikalar yaşattı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Orhan Sarıbal Osmangazi Gemlik Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title