Haberler

Milletvekili Kılıç'tan Gençlere Tavsiyeler

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Suat Kılıç, Gençlerin Gücüne ve Dinamizmine Siyasetin İhtiyaç Duyduğunu Söyledi.

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Suat Kılıç, gençlerin gücüne ve dinamizmine siyasetin ihtiyaç duyduğunu söyledi.

Milletvekili Kılıç, AK Parti Samsun İl Gençlik Kolu Başkanı Mustafa Eyüboğlu ve yönetimindeki isimlerle bir araya geldi. Gençlerle sohbet eden Kılıç, gençlerden partiye ve siyasi çalışmalara daha fazla zaman ayırmalarını istedi. Suat Kılıç, "Siyasetin ve ülkenin size ihtiyacı var. Tarihin her döneminde siyasetin kurgusunu genç ve dinamik beyinler yapmış, gençlerin yoğun olarak yer aldığı siyasi hareketler iktidar gücüne ulaşmıştır. Emek ve çaba sarf edin, çok okuyun, kendinizi çok iyi yetiştirin. Siyasi çalışmaları ve ülke sorunlarını yakın takibe alın. Türkiye'de yaşananlara da, küresel sorunlara da ilgisiz kalmayın. Şunu hiç aklınızdan çıkarmayın; sizin olmadığınız yerde hiç kimse yoktur" dedi.

Gençlere güncel eserlerin yanında Necip Fazıl Kısakürek ve Mehmet Akif Ersoy'un kitaplarını okumalarını da öneren Kılıç, "Kim var diye seslenildiğinde sağımıza ve solumuza bakınmadan 'Ben varım' diyebilmeliyiz. Gecenin alaca karanlığında ak sütün içindeki ak kılı seçecek kadar gözü keskin ve o nispette strateji ve taktik sahibi olabilmeliyiz" diye konuştu.

Mehmet Akif'i okumayan ve anlamayan gençlerin geçmişle gelecek arasında köprü vazifesini üstlenemeyeceğini söyleyen Suat Kılıç, "Milli birlik, ortak bir tarih ve kültür bilinci üzerinde varlık kazanır" ifadelerini kullandı. Gençlere "kirlenmeyin, temiz kalın" diyen Kılıç, sözlerine şöyle devam etti:

"Temiz kalmak insanın yaradılışının gereğidir. Menfaat ilişkilerine, iki yüzlülüğe, iftiracılığa fırsat vermeyin. Temiz bir siyasetin inşasına katkı verin. AK Parti'de kurumsallaşan değerleri yüceltin. Bu değerler sistemi içinde kendiniz de yücelin. Birlikte güçlü geleceğimizi inşa edelim. Genel Başkanımız, 'Siyasetin tek limanı ahlaktır' diyor. Bizler başka limanlara demir atmayalım. Bu değerlerle örtüşmeyenleri de hiç tereddüt etmeden aramızdan çıkarıp atalım." Gençleri parti için, ülke için ve kendileri için çok çalışmaya davet eden Milletvekili Kılıç, "Etkin olun, etkili olun, yaklaşan yerel seçimlerde daha kuvvetli temsil imkanı bulun" diyerek seçim süreçlerine katılmaya teşvik etti.

(İG-MAY-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

Yargıtay başkanlığına 37'nci tur oylamada 193 oy alan Ömer Kerkez seçildi

Yargıtay başkanlığına 37'nci tur oylamada 193 oy alan Ömer Kerkez seçildi

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek, polisi torbacı sanıp uyuşturucu istedi

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek, polisi torbacı sanıp uyuşturucu istedi

FETÖ operasyonunda 544 gözaltı! Şüphelilerin çoğu ByLock kullanıcısı çıktı

FETÖ operasyonunda 544 gözaltı! Şüphelilerin çoğu ByLock kullanıcısı çıktı

Aziz Yıldırım gemileri yaktı! Mourinho'dan sonra Romelu Lukaku'yu da bitirdi

Aziz Yıldırım gemileri yaktı! Mourinho'dan sonra Romelu Lukaku'yu da bitirdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title