Haberler

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Aliağa'da

Seçim çalışmaları kapsamında İzmir’e gelen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Gündoğdu Meydanı’nda düzenlediği miting sonrasında Aliağa ilçesini ziyaret etti.

Seçim çalışmaları kapsamında İzmir'e gelen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Gündoğdu Meydanı'nda düzenlediği miting sonrasında Aliağa ilçesini ziyaret etti.

Partililerin oluşturduğu araç konvoyu eşliğinde Aliağa'ya gelen MHP Lideri Bahçeli, İzmir'in tek MHP'li Belediye Başkanı Serkan Acar'ı makamında ziyaret etti. Bahçeli'nin Aliağa ziyaretinde MHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kenan Tanrıkulu, MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdürrahim Aydemir ve MHP'nin tüm İzmir milletvekili adayları hazır bulundu. Aliağa Belediye binası önünde Başkan Serkan Acar tarafından karşılanan Devlet Bahçeli, burada toplanan vatandaşların sevgi gösterileri ile karşılandı. Bahçeli, "Devletin başına Devlet gelecek" sloganları atan vatandaşları selamladı ve belediye giriş kapısı önünde kendisine çiçek veren küçük bir kız çocuğunu sevdi.

ACAR: "ALİAĞA HALKINA HİZMET ETME FIRSATINI VERDİĞİNİZ İÇİN MİNNETTARIM"

Beraberindeki heyet ile birlikte belediye başkanlık makamına geçen Genel Başkan Bahçeli, burada Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ile bir süre sohbet etti ve belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı. Kendisine Aliağa halkına hizmet etme fırsatını verdiği için Bahçeli'ye teşekkür eden Serkan Acar, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi Aliağa Belediyesi'nde ağırlamanın gururunu yaşadığını belirterek, şunları söyledi:

"Bir yıldır bu anı bekliyordum. Sizleri Aliağa'da, Aliağa Belediyesi'nde karşılamanın heyecanını ve gururunu yaşıyorum. Yerelde iktidara gelmemizin birinci yılını doldurmuş bulunuyoruz. Bu süre zarfında seçim beyannamemizde Aliağa halkına verdiğimiz sözleri yerine getirmek adına var gücümüzle çalışıyoruz. Bu noktada ilçemizde 6 ayrı şantiyede sürdürdüğümüz çalışmalarımızın bugün itibariyle yüzde 70'ini tamamladık ve geriye kalan yüzde 30'luk bölümünü de çok kısa bir sürede tamamlamayı hedefliyoruz. Özellikle Aliağa'nın sosyal yaşantısında önemli bir boşluğu dolduracağına inandığımız üç projemizi birkaç ay içinde hayata geçireceğiz. Bu üç projemizi önemsiyoruz, Aliağa'da yıllardır ihmal edilen ve ilçemizin en önemli sorunları arasında gösterilen bu hizmetleri yaptığımız araştırmalar neticesinde tespit ederek, projelendirdik. Aliağa halkının bizden talep ettiği sosyal yaşam alanlarının hayata geçmesi ile yaklaşık 250 dönümlük yeşil alan ve sosyal yaşam alanına kavuşmuş olacağız. Yaptığımız her çalışmada, üretilen her hizmette ve halka verdiğimiz sözlerin yerine getirilmesinde iki kat daha titiz davranıyoruz. Günde 16 saat çalışarak ve kılı kırk yararak Aliağalılara hizmet etmeye devam ediyoruz. Aliağa halkının on yıllardır özlem duyduğu projeleri bir bir hayata geçirirken, gerek İzmir Büyükşehir Belediyemiz, gerekse konu ile ilgili bakanlıklarımız ile uyum içinde hareket ediyoruz ve bu bağlamda kendilerinden destek görüyoruz. Bir yıl önce 'ekibimiz milletimiz' sloganı ve düsturu ile çıktığımız yolda Allah bizi utandırmasın. Bana Aliağalılara hizmet etme fırsatı verdiğiniz için bir kez daha minnettarlığımı ifade etmek isterim. Yoğun programınıza rağmen Aliağa'ya gelerek bizleri onurlandırdığınız için tekrar teşekkür ederim."

"ALİAĞA İZMİR'DE MHP'NİN REFERANSIDIR"

Ziyaret sonrası Başkan Serkan Acar, Devlet Bahçeli'ye belediyenin yapım aşamasında olan projelerini gezdirerek, çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Aliağa Belediyesi tarafından yapımına 6 ay önce başlanan 'Avcı Ramadan Rekreasyon Alanı Projesi'ni yerinde inceleyen Bahçeli, "MHP'nin üretken belediyecilik anlayışını burada yaptığınız güzel hizmetlerle ortaya koymanız, İzmir'in diğer ilçelerine de örnek olmanız açısından önem arz ediyor. Aliağa, MHP belediyeciliğinin İzmir'deki referansıdır. Bu nedenle de sizlerin buradaki sorumluluğunuz bir kat daha artmış oluyor" diyerek Başkan Serkan Acar'a ve ekibine başarılar diledi. Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, ziyaretin anısına Kyme Antik Kenti'ne ait sikkelerin tuğrası ile işlenmiş bir cam kase takdim etti. Akşam yemeğini Aliağa'da partililerle birlikte yiyen Devlet Bahçeli, daha sonra ilçeden ayrıldı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi Devlet Bahçeli Gündoğdu İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title