Haberler

MHP'den Pasinler ve Köprüköy'e Çıkarma

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk, Erzurum'un Pasinler ilçesinde ve Köprüköy ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelerek onların sorunlarını ve sıkıntılarını dinledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk, Erzurum'un Pasinler ilçesinde ve Köprüköy ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelerek onların sorunlarını ve sıkıntılarını dinledi.

Sıkı bir Ankara trafiğinin ardından hafta sonunu fırsat bilen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk, Erzurum'da vatandaşlarla ve partililerle bir araya gelerek onların sorunlarını ve sıkıntılarını dinledi. Fırsat buldukça sık sık Erzurum'a gelen Öztürk,

Pasinler ilçesine bağlı Epsemce ve Demirdöven köylerinin ardından Köprüköy ilçesine bağlı Eğirmez Köyünde de vatandaşlarla bir araya geldi.

Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, ilçe binasında partililere yaptığı konuşmada gündemi değerlendirdi. Öztürk, "Memleketin bütün sorunlarını halletmişiz gibi yatıyoruz kalkıyoruz bölücü başıyla uğraşıyoruz. Bölücü başının canı cehenneme 11 metrekarelik odasını 50 metrekare yapacaksınız yapın. Amaçlarının çözümden ziyade Türkiye Cumhuriyetini ortadan kaldırmak olduğunu belirten Oktay Öztürk, adam oturduğu yerden rejim değişikliği istediğini, 90 yıldır parlamenter sistemle yönetilen Türkiye'nin alışa gelmiş bir sisteminin olduğunu, bu sistemin yanlışları varsa onu atar, tecrübe edilen sistemin noksanlıkları varsa onları da yaparsınız ve mükemmel bir hale getirebilirsiniz. Her işi hallettik kaldı bir fıstığı yeşil. Maksatlarının Türkiye Cumhuriyetinin iyi yönetilmesi değil. Bu bölücülük meselesinin tek bir halledilebilir yolu var oda eyalet sistemine geçiş olması." dedi.

Eyalet sistemi hakkında da bilgi veren Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk, eyalet sistemiyle Türkiye'yi bölmeye çalıştıklarını, projenin ABD ve dış güçlerin bir projesi olduğunu, uygun bir zeminde bu projeyi getirmeye çalışıyorlar ki milletin tepkisini almamak için, Amerika'da başbakanın bu hırsını bildiği için böyle bir çözüm yolu teklif ettiğini belirten Öztürk, bunun sonucu bölünmedir. Allah muhafaza böyle bir şey olursa bize bu topraklar üstünde hür yaşama fırsatı verilmeyeceğini ifade etti.

Oktay Öztürk, muhalefetin sesinin kısıldığını ifade ederek "Televizyonları kapattılar, medyayı da kendi zengin yandaşlarına aldırdılar ve diğer medyayı da korkuttular. Elimizde bir meclis tv vardı. Orada genel başkanlar haftada bir gün mesajlarını veriyorlardı. Onunda yayınını kapattılar. Meclis tv saat 19. 00'a kadar açık olduğunu, grupların konuşmaları, gündem dışı görüşmeler derken tam milletin meseleleri anlatılacak Meclis Tv kapanıyor. Milletin meselesi ise saat 19. 00'dan sonra görüşülüyor ve millet orada ne olup, bittiğini göremiyor. Onların yandaş medyaları istediklerini veriyorlar seslerini duyuruyorlar. Bizde dedik ki belki televizyonları kapatabilirsiniz. Mikrofonları kapatabilirsiniz. Ama bizim Hasankale'ye gelip gitmemize de gücünüz yetmez ya" diye konuştu.

Genel Başkan Yardımcısı Öztürk, dün akşam Uzundere'nin Kirazlı köyüne bir ziyaret ettiklerini ve orada köy olmasına rağmen sadece içeride 117 kişi olduğunu ve onlar için bıçak kemiğe dayanmış olduğunu söyledi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk Pasinler'de partililere konuştuktan sonra Köprüköy İlçesine bağlı Eğirmez köyüne ve Pasinler'e bağlı Epsemce ve Demirdöven köylerinde vatandaşlarla bir araya geldikten sonra gece geç saatlerde ilçeden ayrılarak Erzurum'a döndü.

Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk'ün vatandaşlarla buluşma gezisine Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanı Zekai Kaya, il yönetim kurulu üyeleri, Pasinler İlçe Başkanı Halit Tanko, Köprüköy İlçe Başkanı Enver Karasu, Pasinler eski Belediye Başkanı Bünyamin Ucun ve partililer eşlik ettiler. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Oktay Öztürk Köprüköy Pasinler Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title