Haberler

MHP Bartın İl Teşkilatı Milletvekili Adaylarını Tanıttı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bartın İl Başkanı Sezai Bilgin, Düzenlediği Basın Toplantısıyla Milletvekili Adaylarını Tanıttı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bartın İl Başkanı Sezai Bilgin, düzenlediği basın toplantısıyla milletvekili adaylarını tanıttı.

Tanıtım toplantısına İl Başkanı Sezai Bilgin, İlçe Başkanı Ercüment Özçelik, Milletvekili adayları Cemal Akın ve Turay Haliloğlu, Kadın Kolları, Gençlik Kolları üyeleri, İlçe Başkanları, yönetim kurulu üyeleri, delegeler ile çok sayıda partili katıldı.

Bilgin, toplantıda yaptığı konuşmasında, "Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, TTK Amasra Müessese Müdürlüğü'ne bin işçi alınacağının sözünü verdi. Kendisine Bartın ve Amasra'nın ekonomik durumunu anlattık. İktidar veya iktidar ortağı olunması durumunda TTK'ya bin işçi alınacak" dedi.

Bilgin, Bartın Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) 4, Gölbucağı Sanayi Sitesi'nde 1, liman bölgesinde 2, özel Organize Sanayi Bölgesi'ne 3 adet olmak üzere toplam 10 haddehane kurulacağını, bu haddehanelerde 2 bin 700 kişiye iş imkanı sağlanacağını ve işçi ücretlerinin de en az 800 YTL olacağını söyledi. Bilgin, tüm dünya ve ülkemizde hızla gelişen denizcilik sektörünün lokomotifi olan gemi inşa sanayi için Bartın'ın coğrafi konumunun uygun olduğunu da söyleyerek, "Bartın Boğaz mevki, Kurucaşile, Tekkeönü,

Karaman, Amasra, Akkonak bölgesine büyük ve orta ölçekli 11 tane tersane kurulacak ve 3 bin 850 kişiye iş imkanı sağlanacaktır. Tersanelerde çalışan işçilerin ücreti de en az bin YTL olacaktır. Boğaz bölgesine 4, Tekkeönü'ne 3, Karaman'a 2, Akkonak'a 2 tane olmak üzere MHP iktidarında modern teknolojinin kullanılacağı bu tersanelerde Bartın yapımı gemilerle bayrağımızı uluslararası sularda dalgalandıracağız" diye konuştu.

(MAO-AK-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title