Haberler

MHP Adayı Tanrıkulu Seçim Çalışmalarına Hız Verdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Sanayi ve Ticaret Eski Bakanı Ahmet Kenan Tanrıkulu, Karşıyaka'dan Sonra Bornova'da da Seçim Bürosunu Açtı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Sanayi ve Ticaret Eski Bakanı Ahmet Kenan Tanrıkulu, Karşıyaka'dan sonra Bornova'da da seçim bürosunu açtı.

MHP Bornova İlçe Teşkilatı tarafından hazırlanan 'Ahmet Kenan Tanrıkulu Seçim Bürosu' törenle hizmete girdi. Bornova İlçe Teşkilatı'nın tam kadro hazır bulunduğu açılış törenine, vatandaşların yanı sıra MHP Kadın Kolları'nın temsilcileri de katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan MHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Ahmet Kenan Tanrıkulu, MHP'nin İzmir için öngördüğü en önemli projelerden birinin İzmir'e yönelik istihdamı artırma projesi olduğunu söyledi. AKP iktidarı döneminde insan dostu olmayan bir ekonomik büyüme modeli uygulandığını belirten Tanrıkulu, “Seçildiğimiz takdirde bölgeye gerekli tüm hassasiyeti göstererek, İzmir'in hak ettiği hizmeti vermek adına çalışacağız. Bizim seçim beyannamemizde ve programımızda belirtildiği gibi iktidara geldiğimizde bütün vatandaşlarımıza olduğu gibi İzmirli hemşerilerimize de iş ve aş sağlayacağız. Bunun içinde burada yatırım ortamınım önünü açarak İzmir'e yeni yatırımlar yapılması gerekiyor. Bunun önünü açacağız ve hedefi onikiden vuracağız” dedi.

Seçim çalışmaları için bütün ilçe ve köyleri dolaştıklarını vurgulayan Tanrıkulu, izlenimlerinin son derece olumlu olduğunu, MHP'nin tek başına iktidar olmak için emin adımlarla yürüdüğünü kaydetti. Seçmenin ilgisinin her geçen gün artığını gözlemlediğini ifade eden MHP İzmir Milletvekili Adayı Tanrıkulu, şunları söyledi: “23 Temmuz sabahı içinde bulunduğumuz karanlıklardan sıyrılarak, gelecek güzel günlerin aydınlığına uyanacağız. İzmir hak ettiği güzel günlere bizim iktidarımızla kavuşacak. Son 4.5 yılda azalan İzmir'in kamu yatırımlarından aldığı payı tekrar yükselteceğiz. Öte yandan İzmir'in sanayi ve ticaret hayatının da son derece vahim durumda olduğunu görüyorum. İlk hedefimiz İzmir'i her yönüyle ele alarak hak ettiği noktaya getirmek olacaktır”

(YK)

29.06.2007 17:40 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title