Haberler

Meslek Edindirme Kursları Mezunlarını Verdi

Ümraniye Belediyesi Meslek Edindirme Kursları 2007-2008 Sezonunu, Mezun Olan Kursiyerlerin El Emeği Göz Nuru Çalışmalarının Yer Aldığı Bir Sergiyle Kapattı.

Ümraniye Belediyesi Meslek Edindirme Kursları 2007-2008 sezonunu, mezun olan kursiyerlerin el emeği göz nuru çalışmalarının yer aldığı bir sergiyle kapattı.

Ümraniye Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Meslek Edindirme Kursları, 2007-2008 sezonunu, Cemil Meriç Gençlik, Eğitim ve Kültür Merkezi'nde düzenlediği bir mezuniyet töreni ile kapattı. Kurslardan mezun olan kursiyerlere ait eserlerin yer aldığı bir serginin de düzenlediği törene Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can'ın yanı sıra, Ümraniye Kaymakamı M. Ali Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Tekin, İlçe Emniyet Müdürü Necmettin Pek, Belediye Başkan Yardımcıları, kursiyerler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Her yıl belirli bir konseptte yapılan serginin bu yılki teması Babil'in Asma Bahçeleri oldu.

"EMEK BİZİM İÇİN KUTSALDIR" Kursiyerlerin diplomalarının verildiği programda bir konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Meslek Edindirme Kursları'nın yaptığı çalışmalardan övgüyle söz etti. Belediye olarak Meslek Kurslarına büyük önem verdiklerini belirten Başkan Hasan Can, "Emek bizim için kutsaldır. Belediye olarak vatandaşlarımıza hayatın her alanında hizmetler sunmaya gayret ediyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana, ilçemizde bir kültür-sanat seferberliği başlattık. Kurslarımızda eğitim gören kursiyerlerimizin çalışmaları konusunda ne kadar hassas olduklarını biliyorum. El emeği göz nuru ile yaptıkları çalışmalarını görüp de, bunu anlamamak mümkün değil. 2007-2008 yılı sonunda, bin 71 kardeşimizi bu kurslarımızdan mezun ettik. Yine göreve geldiğimiz günden bu yana 7 bin 618 kursiyer mezun verdik. Bunlar bizim için gurur duyulacak rakamlardır" dedi Konuşmaların ardından kursiyerlere sertifikaları dağıtıldı. Sertifika töreninin ardından kursiyerlerin ürünlerinden oluşan serginin açılışı yapıldı. Açılış kurdelesini Ümraniye Kaymakamı Mehmet Ali Yıldırım ve eşi ile Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve eşi birlikte kesti.

(FA-ÖFA-RA-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek!
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title