Haberler

Merzifon Belediyesi'nin Çalışmaları

Amasya'nın Merzifon İlçe Belediyesi, Kendi İmkanlarıyla Ürettiği Asfaltı Kendi İmkanlarıyla Yollara Döküyor. Planlı ve Düzenli Şehircilik Anlayışıyla Çalışarak Kısa Sürede Merzifon'u Yaşanır Bir Kent Haline Getiren Merzifon Belediyesi, Caddeleri Asfaltla Kaplarken, Sokakları İse Parke Taş ile Döşeyerek Merzifonluların Hizmetine Sunuyor. Özellikle Yol ve Parke Çalışmalarına Özen Gösterdiklerin...

Amasya'nın Merzifon İlçe Belediyesi, kendi imkanlarıyla ürettiği asfaltı kendi imkanlarıyla yollara döküyor. Planlı ve düzenli şehircilik anlayışıyla çalışarak kısa sürede Merzifon'u yaşanır bir kent haline getiren Merzifon Belediyesi, caddeleri asfaltla kaplarken, sokakları ise parke taş ile döşeyerek Merzifonluların hizmetine sunuyor. Özellikle yol ve parke çalışmalarına özen gösterdiklerini söyleyen Belediye Başkanı Kadri Aydınlı, "Kullandığımız malzemeleri kendi öz kaynaklarımız ve kendi imkanlarımızla üretiyoruz. Asfalt ve beton yapı malzemelerini kendi tesislerimizde üretip, kendimiz döşüyoruz" dedi.

(DY-SA)

09.08.2007 16:37 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title