Haberler

Mersin'de Uyuşturucu Operasyonu

Mersin'de Polisin Düzenlediği Operasyonda 72 Kilo 370 Gram Esrar Ele Geçirildi.

Mersin'de polisin düzenlediği operasyonda 72 kilo 370 gram esrar ele geçirildi.

Mersin Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü ve Mağazalar Polis Merkezi Amirliği ekiplerince müşterek yapılan operasyonda, Mersin Otogarı civarında bir araçta yapılan aramada 370 gram esrar ele geçirildi. Narkotik Suçlar Büro Amirliği görevlilerince, ele geçirilen esrar maddesini temin eden kişiye ulaşmak için Güneş Mahallesi'nde devam ettirilen operasyon çerçevesinde bir evde yapılan aramada, sokakta satılmak üzere hazırlanmış 12 ayrı paket halinde toplam 72

kilo esrar maddesi ile uyuşturucu madde tartımında kullanılan 1 adet elektronik terazi, uyuşturucu paketlenmesinde kullanılan 2 adet koli bandı ve çok sayıda küçük boy siyah poşet ele geçirildi. Yakalanan 1 şüpheli, hakkında düzenlenen tahkikat evrakıyla birlikte sevk edildiği adli mercilerce tutuklanırken, firarda olan 1 şüpheli hakkında ise yakalama emri çıkartıldığı kaydedildi.

(HK-MT-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title