Haberler

Mersin'de Büfeci Cinayetinin Zanlıları Adliyeye Sevk Edildi

Mersin’de 2 gün önce meydana gelen büfeci cinayetinin ardından gözaltına alınan 9 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Mersin'de 2 gün önce meydana gelen büfeci cinayetinin ardından gözaltına alınan 9 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, merkez Akdeniz ilçesi Kiremithane Mahallesi Silifke Caddesi'ndeki bir büfede meydana gelen ve büfe işletmecisi M.Ö.'nün bıçaklanarak öldürülmesiyle sonuçlanan olayla ilgili yürütülen soruşturmada, cinayet zanlısı M.S.P ile birlikte kavgaya karıştığı belirlenen 9 kişi gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri tamamlanan şüpheliler bugün adliyeye sevk edildi.

Cinayet zanlısı M.S.P'nin emniyetteki ifadesinde, tartışmanın kız arkadaşının taciz edilmesi nedeniyle çıktığını söylediği öğrenilirken, öldürülen büfecinin ailesi ise olayın para isteme meselesi olduğunu öne sürdü.

Öte yandan, büfecinin öldürüldüğü kavgaya ait güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Silifke Akdeniz Mersin 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek?
500

Yorumlar (1)

Murat Akıllı:

Hayirli akşamlar ben muratin 8senelik arkadaşiyim murat 10yaşin da çocuk gibidir ama mert tir kimsenin kalbini kirmaz kimsenin kari kiziyla işi olmaz biz kards gibiydik insann kiz arkadaşi olmaz mi ben kaçtane kizla çiktiysam söylemisim dir ama murat abi hayat ta böyle bişey yapack adam deyildir gelin abi habersiz sorun çevreye murat nasil bir insan dir mahallemizin neşesi gülüydü genç liyine doyamadi siz den ricam elinizi vicdaniniza koyun murat gitti daha çok muratlar gitmesini istemiyosak adalet yerini bulsun kaç kardesimiz daha gitsin gelecek te çok muratlar olacak...murat kardeşim mekanin cennet olsun sen gittin sol yanim aciyo seni seviyoruz canim kardesim saygilarimla...?????

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title