Haberler

Meram Belediyespor Cimnastik Takımı Türkiye Şampiyonu

Türkiye Cimnastik Federasyonu tarafından düzenlenen Artistik Cimnastik 2.Etap Kulüplerarası yarışmasında, Meram Belediyespor yıldız cimnastik takımı Türkiye şampiyonu oldu.01 - 03 Haziran 2012 tarihleri arasında İzmir'in Bornova ilçesinde yapılan...

Türkiye Cimnastik Federasyonu tarafından düzenlenen Artistik Cimnastik 2. Etap Kulüplerarası yarışmasında, Meram Belediye spor yıldız cimnastik takımı Türkiye şampiyonu oldu.

01 - 03 Haziran 2012 tarihleri arasında İzmir'in Bornova ilçesinde yapılan Artistik Cimnastik 2. Etap Kulüplerarası yarışmasında Meram Belediye spor Kulübü, yıldızlar kategorisinde birinci etapta 221.80, ikinci etapta 221.90 ve toplamda 443.70 puanla takım halinde şampiyon oldu. Şampiyonada, Şavkar Cimnastik Kulübü ikinci, Bolu Cimnastik Kulübü ise üçüncü oldu.

Cimnastik takımını elde ettiği başarıdan dolayı kutlayan Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, "Önceki gün Türkiye Bedensel Engelliler Halter Şampiyonası'nda sporcularımız Nazmiye Muslu ve Yasemin Ceylan Türkiye şampiyonu oldular. Olimpiyatlara hazırlanan Nazmiye Muslu, kendisine ait dünya rekorunu 18,5 kilo artırarak büyük bir başarıya imza attı. Şimdi de cimnastikçilerimiz İzmir'de yapılan şampiyonada takım halinde şampiyon olarak spor kulübümüzün başarılarını devam ettirdiler. Belediye olarak bir yandan gençlerimizi spora yönlendirmek için farklı mahallelerimizde tesisler inşa ederken diğer yandan da sporcularımızı kazandıkları her başarıda teşvik ediyoruz, ödüllendiriyoruz. Başarıda emeği geçen tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum" dedi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Bornova İzmir Meram Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title