Haberler

Mavi Yumurta Damızlık Tesisi Nedir? Faydaları Nelerdir?

ilandır
Güncelleme:

Çiftlik Bank firması tarafından Türkiye'de hizmete sunulan mavi yumurta damızlık tesisi ülkemizin genel ekonomisine ciddi anlamda katkılar sunacağı ve ayrıca birçok faydalar da sunacağı Çiftlik Bank firması yetkilileri tarafından dile getirilmektedir.

Türkiye'de son dönemlerin en büyük girişimciliği olan mavi yumurta damızlık tesisi sayesinde, ülkemizin ekonomsine büyük katkı sağlayacağı Çiftlik bank yetkilileri tarafından açıklanmıştır.

Mavi Yumurta Damızlık Tesisi Nerede Kuruldu?

firması öncülüğünde ülkemizde hizmete sunulan mavi yumurta damızlık tesisi, Sakarya ilimizin Taraklı ilçesinde hizmete sunuldu. Hizmete sunulması ile birlikte yoğun bir şekilde ilgi alan mavi yumurta damızlık tesisi hakkında Çiftlik Bank yetkilileri tarafından yapılan açıklamalarda, bu dev projenin ülkemiz yumurtacılık üretiminde ciddi anlamda yer alabileceği ve bu sayede ülkemizin gerek iç ticaret ve gerekse de yumurtacılık alanında dış ticaret hacminin ciddi anlamda artacağı Çiftlik Bank firması yetkilileri tarafından dile getirilmiştir.

Mavi Yumurta Damızlık Tesisinin Faydaları Neler Olacak?

Sakarya ilimizin taraklı ilçesinde hizmete sunulan mavi yumurta damızlık tesisi sayesinde ayrıca birçok personele de yeni iş imkanı sunulacağı öngörülmektedir. Diğer yumurta üretim tesislerinden farklı bir hizmet potansiyeline sahip olması beklenilen mavi yumurta damızlık tesisi sayesinde, Çiftlik Bank firmasının geleceğe daha kararlı adımlar atması da öngörülmektedir.

Sosyal Medya Hesaplarını Takip Edebilirsiniz.





Web Sitesi :

Taraklı Sakarya Türkiye Advertorial Haberler Haberler

title