Haberler

Manisa Ticaret Borsası Başkanı Arif Koşar'a Uğurlama Töreni

AK Parti'den Milletvekili Aday Adayı Olmak İçin Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanlığı'ndan İstifa Eden Arif Koşar'a, Borsa Korbey Salonunda Uğurlama Töreni Düzenlendi.

AK Parti'den milletvekili aday adayı olmak için Manisa Ticaret Borsası (MTB) Yönetim Kurulu Başkanlığı'ndan istifa eden Arif Koşar'a, Borsa Korbey salonunda uğurlama töreni düzenlendi.

Manisa'nın tanınmış siyaset, spor, iş adamı ve kalabalık bir topluluğu katılımıyla düzenlenen törende Koşar, konuklarını kapıda karşıladı.

AK Parti'den milletvekilli aday adayı olmak için görevinden istifa ettiğini hatırlatan Arif Koşar, konuşmasında duygulanarak, salonda bulunan sevenlerini ağlattı.

Çalışma arkadaşlarına teşekkür eden Koşar, herkesin kendisini sevgi ve saygıyla kucaklamasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Çalışanlarımızdan ve sevdiklerimizden bugün isteyeceğimiz helallik ile ayrılmayı Allah herkese nasip etsin" dedi.

Törende, katılımcılar, MTB'nin 12 yıldır başkanlığını yürüten Koşar hakkında görüşlerini ve anılarını anlattı.

Eşi Nurdan, oğlu İsmail ve kızı Eda'nın da hazır bulunduğu etkinlikte, Koşar'a Manisa Ticaret Borsası yönetimi tarafından vazo hediye edildi.

Tören sırasında, borsa binası onunda lokma dökülerek, vatandaşlara ikram edildi.

- MANİSA

Kaynak: AA / Politika

Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title