Haberler

Manisa'daki 3 Günlük Şölen İrem Derici Konseriyle Sona Erdi

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan Atatürk Kent Parkı için düzenlenen etkinliklerin üçüncü ve son gününde sahneye çıkan ünlü şarkıcı İrem Derici, hayranlarına keyifli bir gece yaşattı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan Atatürk Kent Parkı için düzenlenen etkinliklerin üçüncü ve son gününde sahneye çıkan ünlü şarkıcı İrem Derici, hayranlarına keyifli bir gece yaşattı.

Kentin yeni sosyal alanı 170 dönümlük Atatürk Kent Parkı, Manisalı vatandaşlara festival tadında günler yaşattı. Park içinde yer alan oyun parklarında, gösteri havuzunda ve mini golf sahasında eğlenceli saatler geçiren Manisalılar, akşamları da düzenlenen konserlerle hayranı olduğu şarkıcıları görme imkanına kavuştu. Önce Türk rock müziğinin sevilen sesi Kıraç'ı, ardından pop müziğinin beğenilen seslerinden Ferhat Göçer'i ağırlayan Atatürk Kent Parkı, dün (pazar) akşam da ünlü şarkıcı İrem Derici'yi konuk etti. MHP'li Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, eşi Şeyda Ergün ile birlikte konseri izledi.

Sevilen şarkılarını Manisalılarla birlikte seslendiren İrem Derici, sahne performansı ve enerjisiyle beğeni topladı. Hareketli şarkılarıyla geceyi ısıtan Derici'ye hayranları da eşlik etti. İrem Derici'nin sevilen slov parçası 'Kalbimin Tek Sahibine' adlı şarkıda Başkan Ergün ile eşi Şeyda Ergün romantik dakikalar geçirdi. Başkan Ergün, hareketli şarkılarda vatandaşlarla da karşılıklı oynadı.

ŞAMPİYONLAR SAHNEYE ÇAĞIRILDI

Konserin ilerleyen dakikalarında Bölgesel Amatör Lig'de şampiyon olup 3. Lig'e yükselen Manisa Büyükşehir Belediyespor futbol takımı ile üçüncü ligden ikinci lige yükselen Manisa Büyükşehir Belediyespor bayan voleybol katımları sahneye davet edildi. Kulüp Başkanı Cenk Ergün ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte sahneye çıkan sporcular, iki kupa coşkusunu Manisalılarla yaşadı. Şampiyonluklarda emeği geçen herkese teşekkür eden Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Güzel bir sahne, muhteşem bir gece yaşıyoruz. Tabi bugün, bir yılın emeğinin karşılığı olan şampiyon ekip karşınızda. Başta bütün başkan ve yönetim kuruluna, teknik ekibe, voleybol takımına, futbol takımına teşekkür ediyoruz. Bütün sene boyunca yüreklerini ortaya koyarak, çalışarak, birlikte kenetlenerek şampiyonluğu Manisa'ya getirdiler. Geçmişte nasıl Manisa'daki insanlarımızı şampiyonluklarla sevindirdiysek, bundan altı sene önce Manisa'yı da şehir olarak yaşanacak bir şehir haline getirmenin nasıl sözünü verdiysek, bugün alnımız açık, pak bir şekilde huzurlu bir şekilde karşınızdayız. Bir kere daha emeği geçen bütün herkese huzurlarınızda teşekkür ediyorum. İnşallah bu güzel şampiyonlukları önümüzdeki senelerde de sizlere yaşatmak için elimizden geleni yapacağız. Buna inancımız sonsuz. Allah utandırmasın" dedi.

DERİCİ'DEN ERGÜN'E ÖVGÜ

Manisa gibi belediyecilik ve sportif olarak başarılı bir şehirde olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden şarkıcı İrem Derici de, Başkan Cengiz Ergün'e övgüler yağdırdı. Konuşmaların ardından Başkan Ergün, şarkıcıya çiçek ve içerisinde Mesir Macunu ürünlerinin yer aldığı sepet takdim etti. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden konser, Manisalılara keyifli bir gece yaşattı. Konserin sonunda Başkan Ergün'ün yanına gelen Kırgızistan Türkleri, Ergün'e geleneksel Kırgız kıyafeti hediye etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Cengiz Ergün Cenk Ergün Politika Güncel Haberler

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Son anketten çarpıcı sonuçlar çıktı! Bugün seçim olsa AK Parti ikinci oluyor

Son anketten çarpıcı sonuçlar çıktı! Bugün seçim olsa AK Parti ikinci oluyor

Bakmadan Geçme

Tayfun Duygulu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Tayfun Duygulu kaç yaşında, nereli? Tayfun Duygulu biyografisi! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 15 Mayıs Çarşamba Survivor yeni bölüm! 15 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Kurban Bayramı ne zaman 2024, kaç gün kaldı? #128046 Kurban Bayramı tatili kaç gün? Bugün hangi maçlar var? #9917 Bugün maç var mı? 15 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Survivor'da haftanın 2. Eleme adayı kim oldu? Survivor'da dün ne oldu? #128250 Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 15 Mayıs dün gece deprem mi oldu? 2024 Köprü ve otoyol ücretlerine zam geldi mi? 15 Temmuz, FSM, Osmangazi ve Çanakkale Köprüsü ne kadar, kaç TL oldu? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 15 Mayıs! AZ ÖNCE İZMİR'DE DEPREM Mİ OLDU? Son dakika İzmir deprem verileri! İzmir'de ne kadar, kaç büyüklüğünde deprem oldu? Güneş'te patlama! Güneş'te patlama olursa ne olur? Güneş patlaması insanları etkiler mi? HPV aşısı ücretsiz mi? İBB ücretsiz HPV aşı başvurusu nereden, nasıl yapılır? HPV aşısı ücretsiz olacak! HPV aşısı nedir? HPV aşı başvurusu nereden yapılır? BAŞVURU EKRANI! GELİNİM MUTFAKTA 15 MAYIS 2024 İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 15 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu?
13 ilde nefes kesen operasyon! 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi

13 ilde nefes kesen operasyon! 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title