Haberler

Malatya: Türkiye Erkekler Voleybol 1. Ligi

Erkekler Voleybol 2. Ligi Doğu Grubunda Mücadele Eden Malatya Belediyespor Voleybol Takımı, Rize Fındıklıspor Müsabasına İddialı Hazırlanıyor.

Erkekler Voleybol 2. Ligi doğu grubunda mücadele eden Malatya Belediyespor Voleybol takımı, Rize Fındıklıspor müsabasına iddialı hazırlanıyor.

Lig'de oynadığı 2 maçı da kazanan Malatya Belediyespor Voleybol takımı, Antrenör Habil Demiralp yönetiminde kendi sahasında oynayacağı Rize Fındıklıspor müsabasının hazırlıklarına devam ediyor. Malatya Belediyespor Voleybol takımı bu maçı da kazanıp, 3'te 3 yapmak istiyor. Malatya Belediyespor Voleybol Takımı Antrenörü Habil Demiralp, ligin ilk 2 müsabakasını da kazandıklarını hatırlatıp, "Malatya Belediyespor olarak ilk hedefimiz Play-off'a çıkmakdır. Bu nedenle bu hafta da galip gelerek 3'te 3 yapmak istiyoruz" diyerek, taraftarların ve voleybol severlerin Atatürk Spor Salonu'nu doldurup, takımlarına destek vermelerini istedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title