Haberler

Malatya: Köln Malatyalılar Derneği'nden Eğitime Katkı

Almanya'nın Köln Kentindeki Malatyalılar Derneği, Malatya Valiliği'nin Öncülüğünde Başlatılan 91 Bin Öğrenci Kampanyasına 600 Euro Maddi Destekte Bulundu.

Almanya'nın Köln kentindeki Malatyalılar Derneği, Malatya Valiliği'nin öncülüğünde başlatılan 91 bin öğrenci kampanyasına 600 Euro maddi destekte bulundu.

Köln Malatyalılar Derneği Başkanı Hidayet Yiğit, yaptığı yazılı açıklamada 2 yıldır Malatya ile Avrupa arasındaki mesafeleri kısaltmak için Almanya'daki tüm derneklerin var gücü ile çalıştığını, bunları da yapmış oldukları hizmetler ile gösterdiklerini belirtti. Malatya Valiliği'nin öncülüğünde başlatılan 91 bin öğrenci kampanyasına 600 Euro maddi destekte bulunarak çorbada tuzlarının olmasını istediklerini aktaran Yiğit, yardımlarının süreceğini kaydetti.

Hidayet Yiğit, hizmetlerinin sadece Malatya'daki kurum ve kuruluşlarla sınırlı kalmadığını, Köln ve civarında Malatya'dan öğrenim için gelen gençlere her konuda yardımcı olmaya hazır olduklarını, önümüzdeki günlerde yönetim kurulu olarak bu gençlerle toplantı yaparak sorunlarına yardımcı olacaklarını kaydetti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500

Yorumlar (1)

Iclal bölükemini:

Malatyalilar Köln denegi hala faal mi, ve adresi, tel. No: sunu rica edecektim. Gelip iletisim kurmak istiyorum. Ben yasli bir Malatya/ Eski Arapkirliyim. Selamlar! Iclal

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title