Haberler

Malatya'daki Tüm Okullara Ecza Dolabı Dağıtıldı

Malatya Eczacılar Odası, 130 Okula Ecza Dolabı ve İlaç Yardımında Bulundu.

Malatya Eczacılar Odası, 130 okula ecza dolabı ve ilaç yardımında bulundu.

14 Mayıs Eczacılık Bayramı öncesinde Malatya Eczacılar Odası tarafından okullar ecza dolabı ve ilaç yardımı yapıldı. Eczacılar Odası’nın organize ettiği yardım sebebiyle Malatya Öğretmenevi'nde bir tören düzenlendi.

Eczacılar Odası’nın Malatya’da örnek çalışmalar yürüttüğünü belirten Vali Halil İbrahim Daşöz, "Gençlere, çocuklara ve eğitime yönelik güzel çalışmalar yapılıyor. Çocuklarımızın eğitimi ve geleceği hepimizi yakından ilgilendiriyor" dedi.

Belediye Başkanı Cemal Akın, eczalıların halkla iç içe olan bir meslek yürüttüğünü belirterek, Eczacılar Odası tarafından yürütülen çalışmaların diğer sivil toplum kuruluşlarına örnek olması temennisinde bulundu.

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, Eczacılar Odası'nın 130 okula ecza dolabı yardımında bulunmasına teşekkür etti.

Malatya Eczacılar Odası Başkanı Bülent Köse, sivil toplum kuruluşu olarak sosyal etkinliklerde bulunma ve eğitime destek sunma konusunda çalışma yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

Konuşmalardan sonra ilaç ve eczacılık konulu şiir, kompozisyon ve resim dalında yapılan yarışmalarda derece alan ilköğretim okulu öğrencilerine başarı belgeleri ile altın ödülleri verildi.

Öte yandan törende odanın başkanlığını yapan toplam 7 eski başkana da teşekkür plaketi verildi.

Tören sonunda okul müdür ve temsilcilerine ecza dolapları teslim edildi.

(BK-ST-ST-Y)

08.05.2007 17:21 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title