Haberler

Yalınayak DJ

Güncelleme:

Tarkan'ın eski baldızı Berna Öztürk, çaldığı müziklerle Gaziantepli hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Tarkan'ın eski baldızı DJ Berna Öztürk, Gaziantep'te düzenlenen bir partide çaldığı müziklerle hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Öztürk bir ara ayakkabılarını çıkarakak dans etti.

' Tarkan'ın baldızı' olarak ünlenen DJ Berna Öztürk, Kalender Plaza'daki partide DJ kabinine girdi. Çoğunluğunu üniversitelilerin oluşturduğu yaklaşık 500 kişinin katıldığı partide, Öztürk bir ara müziğin ritmine kendini kaptırıp ayakkabılarını çıkararak hem dans etti hem de kendisini izlemeye gelen hayranlarını coşturdu. Partiye lazer şovları da renk kattı. Öztürk, Gaziantep'i çok sevdiğini, 2013'te yine geleceğini söyledi.

Parti, Berna Öztürk'ün çaldığı birbirinden güzel şarkılarla gece geç saatlerine kadar devam etti.

TARKAN'IN BALDIZI OLARAK TANINSA DA TARKAN'I SEVMİYOR

Tarkan'ın ayrıldığı sevgilisi Bilge Öztürk'ün kız kardeşi Berna Öztürk, "Dancing in the Sun" adlı albümünün tanıtımını gerçekleştirdiği Bebek Lulu's barda tanıtmış ve orada Tarkan ile ilgili ilginç sözler sarfetmişti.

Berna Öztürk, gazetecilerin "Tarkan'a da bir albüm gönderdiniz mi" sorusuna, "Tarkan mı, o da kim? Tarkan'la hiçbir bağımız ve alakamız kalmadı. Sadece bizden artık uzak dursun. Herkes kendi yoluna, o bizim için bitti. Benim albümümü çok istiyorsa gelsin istesin vereyim" yanıtını vermişti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Bilge Öztürk Berna Öztürk Yalınayak Tarkan Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title