Haberler

Murat Dalkılıç'tan Ayrılan Hande Erçel, Sağlık Sorunları Yaşayan Annesinin Dizinin Dibinden Ayrılmıyor

Güncelleme:

Şarkıcı Murat Dalkılıç ile olan ilişkisiyle gündeme gelen oyuncu Hande Erçel bir süredir sağlık sorunları yaşayan annesiyle ilgileniyor.

Murat Dalkılıç ile olan ilişkisini sonlandırdıktan sonra ortalarda görünmeyen 'in nerede olduğu ortaya çıktı.Sağlık sorunları yaşayan annesine yardımcı olan güzel oyuncu evinden çıkmıyor.

ANNESİYLE OLAN PAYLAŞIMINA BEĞENİ YAĞDI

Annesine yardımcı olması için özel bir bakıcı da tutan güzel oyuncu annesinden desteğini esirgemiyor. Instagram hesabından yaptığı paylaşımla hayranlarına duyuran güzel oyuncuya geçmiş olsun mesajları yağdı. İşte, Hande Erçel'in o paylaşımı.

Ünlü Oyuncu Hasta Olan Annesinin Yanından Ayrılmıyor!

"HER ŞEYİN ÜSTESİNDEN GELDİK, YİNE GELECEĞİZ"

"Canim annem... Evrende her şeyin bir döngü olduğunu, sevginin, iyiliğin verdikçe çoğaldığını ve katlanıp seni bulduğunu , en zor sınavlarımızda bile yürekten şükretmeyi bana sen öğrettin. Senin gözlerindeki yasam sevincini gördükçe her şeyi göğüsleyebilirim ve kalbimdeki inanç tahmin bile edemeyeceğim bir güçle beni ayakta tutuyor. Sen dünyanın en güzel en güçlü kadınısın ...Biz , ablam , babam sen ve ben , hep birlikte bir çok şeyin üstesinden geldik yine geleceğiz."

"ŞÜKREDİYORUM"

"Ne kadar güzel bir aileye sahibim her zaman farkındaydım da su geçirdiğimiz zor günlerde daha da çok şükrediyorum ... Çok güzel insanlar biriktirmişim beni gerçekten bilen tanıyan dışında hiç görmemiş ama sevgisini hiç esirgememiş olanlarla hislerimi paylaşmak istedim..Desteğiniz duanız,hassasiyetiniz benim için çok kıymetli"

Ünlü Oyuncu Hasta Olan Annesinin Yanından Ayrılmıyor!

Hande Erçel, ünlü popçu Murat Dalkılıç ile yaklaşık 9 ay birlikte olmuş ardından ilişkilerini sonlandırmıştı .

Ünlü Oyuncu Hasta Olan Annesinin Yanından Ayrılmıyor!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Murat Dalkılıç Hande Erçel Instagram Magazin Haberler

500

Yorumlar (5)

KAAN:

ANA GİBİ YAR VATAN GİBİ DİYAR OLMAZ DEMİŞ ATALARIMIZ

16
0
yanıtYanıtla
Ferhat:

Aferin kız şimdi gözüme girdin , anneye saygı gösteren kadınlar benim baş tacımdır.

14
0
yanıtYanıtla
eymenince:

HER ANNE BİR DEĞİL MAALESEF , :((((((

8
1
yanıtYanıtla
hüsnü:

yavrum, elin adamıyla nikah dışı aynı evde kalma. . günahtır. ananada şifa dilerim Allah''tan. benim hanımda kanser. zor çok zor. . .

3
0
yanıtYanıtla
kuzey yıldızı:

Böyle güzeller varken Hazal Kaya''yı şımartırlar. Dalkılıç''tan ayrılman çok iyi oldu. Sen daha iyilere layıksın Hande Erçel.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title