Haberler

Ünlü Manken Ece Gürsel, 2008'de Rock Albümü Çıkaracağını Açıkladı

Denizli Auto Show 2007 Fuarı Törenle Açıldı. Açılışa Katılarak Yeni Otomobilleri Tanıtan Ünlü Manken Ece Gürsel, 2008 Yılında Bir Rock Albümü Çıkaracağını Açıkladı.

Denizli Auto Show 2007 fuarı törenle açıldı. Açılışa katılarak yeni otomobilleri tanıtan ünlü manken Ece Gürsel, 2008 yılında bir rock albümü çıkaracağını açıkladı.

EGS Park Fuar alanında gerçekleştirilen törene, birçok otomobil firması katıldı. Firma yetkilileri tarafından kesilen açılış kurdelesinin ardından yeni üretilen otomobiller davetlilere tanıtıldı. Program sonunda basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Ece Gürsel, önümüzdeki yıl bir albüm çıkarma projesi olduğunu söyleyerek, "Albüm için bu yıl stütyo aşamasına gireceğiz. 2008 yılının sonuna doğru bir albüm çıkaracağım. Bu bir rock albümü olacak" dedi.

Yeni neslin önünün açılması gerektiğini söyleyen Ece Gürsel, şöyle konuştu: "Yeni neslin önünü açmak lazım. Eski defterleri yavaş yavaş klasik yerlere koymak gerekiyor. Benim yapacağım albümün kararını halk verecek. Bu işi bilen insanlar karar versin." Çıkaracağı albümle ilgili iddialı olmadığını söyleyen Ece Gürsel, "İddialıyım derim kötü birşey çıkar, iddialı değilim derim çok güzel birşey çıkar. Hiçbir zaman hayatımda büyük laf etmem."

Mankenlerin ses sanatçısı olmaları konusunda da konuşan Ece Gürsel, diğer normal sanatçılardan daha gösterişli olduklarını belirterek "Keşke sesimize daha çok talep olsa ama ne olursa olsun dünyanın her yerinde güzel kadınlar hakim ve insanlar etrafında güzel kadınlar görmek istiyor" ifadelerini kullandı.

(SK-AT-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title