Haberler

Pitbull, İstanbul'u Salladı

ABD'li rap yıldızı Pitbull, Olmeca Golden Nights kapsamında İstanbul'da muhteşem bir konser verdi.

ABD'li rap yıldızı Pitbull, Olmeca Golden Nights kapsamında İstanbul'da muhteşem bir konser verdi. Konseri yaklaşık 13 bin kişi izledi.

Olmeca Golden Nights kapsamında ve Türkiye'nin dört bir yanında düzenlediği konserlerle ses getiren Unilife organizasyon tarafından Küçük Çiftlik Park'ta düzenlenen konseri yaklaşık 13 bin kişi izledi. Başlama saati 19: 00 olan konser yaklaşık 2 buçuk saatlik bir gecikmeyle başladı. Pitbull, sahneye çıkmadan önce Metro FM DJ'leri, DJ Kaan, Emrah İş, Mert Hakan'ın sorularını yanıtladı. Pitbull konseri öncesinde Yeni dönem dans müziğinde öne çıkan ve ülkemizde büyük bir hayran kitlesine sahip olan "Snow White" ve "Times Is Up" şarkıları ile Billboard dünya müzik listelerinde Top 10'a giren Piny Fox, seksi sahne şovu ile büyük beğeni topladı.

Pitbull sahneye çıktığında konser alanını dolduran tüm hayranları büyük coşku yaşadı. Pitbull teker teker tüm dünyada ve Türkiye'de en çok beğenilen "Give Me Everything Tonight", "Let İt Rain Over Me", "İnternational Love", "Suavemente", "On The Floor" gibi hitlerini seslendirdi.

Kendinden Mr. World wide (Dünya çapındaki adam) olarak niteleyen Pitbull; Usher, Enrique Iglesias, Jennifer Lopez, Shakira, Chris Brown, Marc Anthony gibi sanatçılarla gerçekleştirdiği featuring şarkılarla da tüm dünyada dans müziğinin en önemli ismi haline geldi. İstanbul'da ilk kez böyle büyük bir organizasyonla hayranlarıyla buluşan Pitbull, performansıyla da hayranlarından tam not aldı.

PİTBULL "EĞLENMEYİ SEVİYORUM"

Pitbull, konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İstanbul'a 2010'da daha küçük çaplı bir club şovu için geldiğini aktaran Pitbull, burada olmaktan mutlu olduğunu söyledi. Jay Z ve Shakira ile yeni şarkı yapacağını ifade eden Pitbull, şarkıları üretirken içinden geleni dışa dökmeyi, eğlenmeyi sevdiğini dile getirdi. Pitbull, bunun da şarkılarına ve hayatına yansıdığını söyledi.

"Dünyayı yönettiğimi iddia etmiyorum, ben sadece kendi gezegenimi yarattım" diyen Pitbull, Olmeca Golden Nights kapsamında İstanbul Küçükçiftlik Park'ta verdiği konser ile adından uzun süre bahsettirecek.

(EG) (MK) FOTOĞRAFLI - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

İstanbul Türkiye Times Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title