Haberler

Kadın İzleyici Nihat Hatipoğlu'na Sordu: Spiral Takmak Günah mı

Güncelleme:

Ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu'nun programına telefonla bağlanan kadın izleyici, spiral taktırmanın günah olup olmadığını sordu.

Ramazan ayı boyunca iftar ve sahur programlarında izleyici ile buluşan ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu'na ilginç sorular yöneltilmeye devam ediyor.

"SPİRAL TAKTIRMAK GÜNAH MI?"

Programın son yayınlanan bölümünde canlı yayına bağlanan bir kadın izleyici, Nihat Hatipoğlu'na spiral taktırmanın günah olup olmadığını sordu. Bunu herhangi bir mahsuru olmadığını dile getiren ünlü ilahiyatçı, "Kadınlarım rahim bölgesine spiral taktırması dinen sakıncalı değildir. Gebeliğe engel oluyor, oluşmuş olan gebeliği engellemiyor. Bunu yapmazsa gidip kürtaj yapacak. Onun için spiral ve korunma araçlarının hiçbir problem değildir" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Nihat Hatipoğlu Magazin Haberler

500

Yorumlar (6)

hayret:

Hacaya gicigi olanlar programina tuhaf sorular sorarak trolluyorlar. . . Mustafa karatasa da bu yapildi. . . begenmeyen izlemesin. . . .

11
29
yanıtYanıtla
BOZKURT:

ramazan programında sorulan soruya bak şov amaçlı olduğu ne kadar belli Allah akıl versin bu gibi olaylar vuku buldukça bu toplum adam olmaz seviyesizlik yerlerde edep yok haya yok Allah ıslah etsin

23
12
yanıtYanıtla
Recep Atli:

Kuran ciktigi zaman spiralmi vardi?

12
7
yanıtYanıtla
Gazzovic:

Sormasın da yalan yanlış bilgilerle mi yaşasın. . gayet normal bir soru ve bir cevap. .

10
5
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

yalnız hoca mübarek jinekolog gebeliğe engelmişşmiş ACABA BU konuda BİR jinekologun görüşü alındı MI

2
0
yanıtYanıtla
hastasıyız TURKIYEEEE 31 HS 31a satende:

tebrıkler hoca her seyı sorabolorsınız NO POREBLEM

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title