Haberler

Heijan'dan Sonra 'Adana Merkez Patlıyor Herkes' Şarkısıyla Ünlenen Ramazan da Aranıyor

Güncelleme:

Polisin uyuşturucu operasyonunda 'Yansın Geceler' şarkısıyla ünlenen Heijan gözaltına alınmıştı. Şimdi de 'Adana Merkez Patlıyor Herkes' şarkısıyla fenomen olan Ramazan aranıyor.

İnternet üzerinden uyuşturucu pazarlayanlara, özendirici paylaşım yapanlara yönelik İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya başta olmak üzere 29 ilde aynı anda narkotik operasyonu başlatıldı. Şu ana kadar 62 kişinin gözaltına alındığı operasyonda "Yansın Geceler, Semt Oturuşu, Abin Dızo Bremın ve Bonzai Bom" gibi şarkıları seslendiren ve milyonlarca kişi tarafından Youtube üzerinden dinlenen Heijan adıyla tanınan Doğan Tarda da yakalandı.

POLİS RAMAZAN A.'YI ARIYOR

Operasyonda sosyal medyada çok izlenenler arasında bulunan ve sözleri ile uyuşturucuyu övdüğü ve özendirdiği belirtilen, 'Adana Merkez Patlıyor Herkes' şarkısını söyleyen Ramazan A.'yı yakalama çalışmaları sürüyor. Ramazan A.'nın söylediği şarkının video paylaşım sitelerinde 43 milyondan fazla izleyici sayısına ulaştığı görüldü.

EMNİYETTEN UYARI

Emniyet yetkilileri, operasyonların ardından özellikle ailelerin çocuklarının yaptığı internet paylaşımlarına dikkat etmeleri gerektiği konusunda uyardı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Adana Merkez İstanbul İzmir 3. Sayfa Magazin Haberler

Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlık seçiminde kavga! Ahmet Türk'ün sözleri sonrası ortalık karıştı

Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlık seçiminde kavga! Ahmet Türk'ün sözleri sonrası ortalık karıştı

Termometrelerin 40 dereceyi gördüğü kentimizde asfalt eridi

Termometrelerin 40 dereceyi gördüğü kentimizde asfalt eridi

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nde kadınlara regl izni

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nde kadınlara regl izni

500

Yorumlar (45)

Gollum:

Emniyetin gücü zaten birkaç garibana yetiyor. Neden bu uyuşturucu işinin babalarına dokunamıyorsunuz?

70
7
yanıtYanıtla
Haha:

Gariban dedin mallar lamborciniye bini yo bak ben adini yazmakta zorlandim geri zekali mal gariban gormesesek bize tutturacan

yanıt0
yanıt0
vatansever:

kurtlar vadisi pusuda yasaklansın yöneticileri oyuncuları tutuklansın çünkü insanlara mafyyıa şiddeti silahı kavgayı adam öldürmeyi şkenceyi özendiriyor. . . . bunu yayaınlayan tv lerde ve rtükte ceza alsın bence. . . bunun gibi bir çok dizi vs de yasaklansın ve işlemler yapılsın

55
3
yanıtYanıtla
SONKURT2:

kurtlar vadisine laf yok lan

yanıt8
yanıt47
Cahiller:

Hiç Anlamıyorum Arkadaşlar Kardeşlerim Abilerim Ve Ablalarım Bakın Az Mantıklı Olun Kurtlar Vadisi Yılların Dizisi Olabilir Ama Adamın Dediği Konu Çok Haklı Bu Şarkı Ne Enpoze Ediyorsa Kurtlar Vadisi Pusu Veya Filistin Veya Başlangıçtan Beri Adam Öldürmenin Kolaylığını Anlatıyor Birde Gelmiş Yılların Dizisi Diyorsunuz Hiç Düşünüyormusunuz Bu Dizilerde Reklamlarda Veya Filmlerde Bilinçaltınıza İşlenen Konuları Hiç Araştırdınızmı Eğitim Aldınızmı Bilip Bilmeden Konuşmayın O Yüzden . . .

yanıt1
yanıt0
ref:

Kılıcdaroğlu blgeleri Acıkladı istifa edecekmi acaba :D

26
18
yanıtYanıtla
ÜSTAD MISIR KOÇANI:

hşşştttt kardeş sessiz ol insanları uyandırma . . . ! Türkiye medya ile iyi uykular zzZzZzzZz

yanıt1
yanıt0
selam:

Adana, Bursa, Eskişehir, Aydın, Çanakkale, Denizli, Afyonkarahisar, Erzurum bu illerin etrafını duvarlarla çevirip giriş ve çıkışları yasaklayacaksın 5 yılda tertemiz olur türkiye

18
20
yanıtYanıtla
Willy:

Denizlide ne var ingil. en sakin kentlerden biridir. Akp nin ülkeye hıristiyan iranlıları dönme iranlılarla doldurması suriyelilerin asayişi bozmasından bozuluyor buralar.

yanıt0
yanıt0
Ünsal:

Afyon`nun nesini gördün lan. . . ne var daha acik yaz. . . kafami bozma

yanıt0
yanıt0
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title