Haberler

Cem Karaca Anısına Özel Koleksiyon…

Güncelleme:

Gençlerin enerjik markası , Türk rock müziği duayenlerinden Cem Karaca'nın 70'inci doğum günü anısına çırakrdığı koleksiyonu ile sezona giriş yapıyor.

Koleksiyonun hazırlanmasında Cem Karaca'nın eşi İlkim Erkan Karaca ve oğlu Emrah Karaca da DeFacto ekibi ile birlikte çalıştı ve ortaya 'GENÇLER VE HER ZAMAN GENÇ KALANLAR'ı anlatan bir koleksiyon çıktı.

Türkiye'de rock müziğinin gelişmesinde önemli bir paya sahip olan Cem Karaca'nın 70'inci doğum günü anısına bir koleksiyon hazırlayan marka , tasarımlarını sanatçının 'GENÇLER VE HER ZAMAN GENÇ KALANLAR' söylemi doğrultusunda oluşturdu. Zamansız rock parçalarının duayen ismi Cem Karaca'nın eşi İlkim Erkan Karaca ve oğlu Emrah Karaca'nın da hazırlık aşamasında destek olduğu koleksiyon 10 farklı parçadan oluşuyor.

Desenlerini iki farklı karikatüristin çizdiği koleksiyonda eski fotoğraflardan faydalanılarak Cem Karaca ve Tamirci Çırağı şarkısı karikatürize edildi. Kullanıcılarına unutulmaz Rock'n Roll ruhunu yaşatacak olan koleksiyon beyaz, gri, füme ve siyah tonlarındaki yıkamalı modellerden oluşuyor.

Kaynak: Bültenler / Magazin

Cem Karaca Türkiye Magazin Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title