Haberler

Angeline ve Brad Pitt Çiftinin Son Görüntüleri Kafa Karıştırdı

Güncelleme:

Boşanma kararı alan Angeline Jolie-Brad Pitt çiftinin 2 ay önce çekilen görüntülerde birbirlerine uzun uzun sarıldıkları görülüyor.

Boşanacakları haberiyle tüm dünyada milyonlarca kişiyi şaşırtan Brad Pitt ve Angelina Jolie çiftinin sadece iki ay önce çekilen görüntüleri ortaya çıktı. Üstelik bu görüntüler çiftin neden böyle bir karar verdiği konusunda kafaları iyice karıştırdı. Çünkü paparazzilerin uzaktan çektiği bu fotoğraflarda basının Brangelina diye andığı çift birbirlerine sarılmış halde görülüyor.


BİRBİRLERİNE UZUN UZUN SARILDILAR

Bu yılın Temmuz ayında California'da çekilen fotoğraflarda Angelina Jolie yine tepeden tırnağa siyahlar içinde görünüyor.

Brad Pitt'in üzerinde ise bir kot pantolon ile kırmızı ve beyaz kareli bir gömlek var. Çift, uzun uzun birbirlerine sarılıp öylece kalıyor.

YEMEK YEDİLER

Bu pozların çekilmesinden sadece iki gün sonra da bu kez ikiz çocukları ve Knox Leon ve Vivienne Marcheline ile önce bir mağazada sonra da restoranda görüntülendi.


Paparazziler bu pozları da ikizlerin doğum günü olan 12 Temmuz'da çekti. Aile daha sonra hep birlikte bir restorana giderek yemek yedi.

2004 YILINDAN BU YANA BİRLİKTEYDİLER

Brangelina çiftinin 2004 yılında Bay ve Bayan Smith filminin setinde başlayan aşkları bugüne kadar sürdü. Pitt, aşık olduğu Jolie uğruna karısı Jennifer Aniston'dan boşandı. 2014 yılında resmi olarak da evlenen Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin üçü evlatlık üçü de biyolojik altı tane çocuğu bulunuyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Angelina Jolie Brad Pitt Magazin Haberler

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopteri düştü

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopteri düştü

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title