Haberler

Podyumda talihsiz kaza! Dengesini kaybeden baş manken Tuğba Altıntop yere kapaklandı

Güncelleme:

Beyoğlu'nda düzenlenen ve teması "Güçlü Kadın" olarak belirlenen defileye baş manken çıkan Tuğba Altıntop, podyumda dengesini kaybedince yere kapaklandı. Acı içinde yerinden kalkmaya çalışan Altıntop, elbisesinin kısalığından dolayı da frikik verdi.

Ünlü modacı Deniz Albayrak, önceki akşam bir otelde defile düzenledi. 'Güçlü Kadın' temalı defilenin baş mankeni de 1996 Miss Turkey Güzeli Tuğba Altıntop oldu. Zümrüt yeşili bir elbise ile podyuma çıkan Altıntop, talihsiz bir kaza yaşadı.

ELBİSENİN AZİZLİĞİNE UĞRADI

44 yaşındaki Tuğba Altıntop, ilk kıyafetini tanıtmak için çıktığı podyumda dengesini kaybedip yere kapaklandı. Acı içinde yerde kalan ünlü isim, profesyonelliğini bozmadan acı içinde ayakkabılarını çıkartarak yerinden kalktı ve yürüyemeye devam etti. Üzerindeki mini elbiseden ve çektiği acıdan dolayı zorlanan Altıntop, yerinden kalkarken frikik de verdi.

Podyumda talihsiz kaza! Dengesini kaybeden baş manken Tuğba Altıntop yere kapaklandı

"BÜYÜK BİR KAZA ATLATTIM, ALLAH KORUDU"

Defilenin finalini bir gelinlikle yapan Tuğba Altıntop, organizasyon bittikten sonra yaptığı açıklamada "Küçük değil, büyük bir kaza atlattım aslında... Ayağım takıldı, dengemi kaybettim. Bileğim burkulabilir, hatta kırılabilirdi. Allah korudu" dedi.

Podyumda talihsiz kaza! Dengesini kaybeden baş manken Tuğba Altıntop yere kapaklandı

Podyumda talihsiz kaza! Dengesini kaybeden baş manken Tuğba Altıntop yere kapaklandı

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Tuğba Altıntop Haberler

500

Yorumlar (11)

tarafsızgörüş:

Frikik vermek bir cumhuriyet kadını için önemli.. Çok önemli. Laik kadınlar orasını burasını kazara açarak ünlü oluyor gündemde kalıyor. İnsanlar en kıymetli olanları gizler. ulu orta bırakmaz. Çalarlar. Kadın mücevherdir. siz mücevherlerinizi masa üstüne mi bırakıyorusunuz yoksa en güzel yerde herkesten gizliyormuusnuz

188
135
yanıtYanıtla
erman genç :

Biz evimizde Yavrularımızın başında Sultanım diyoruz baş tacı ediyoruz, Ama çalışınca köle gibi çalıştırılınca dolmuş otobüs milletin PAtronun tacizli bakışları hep üstünde olunca Güçlü kadın oluyor,, Biride demiyor kadınları niye kullanıyorsunuz her reklamda her alanda bedenini diye,,,!

211
21
yanıtYanıtla
esma erdem:

Sonuna kadar katılıyorum ama bi yandan da çevremde gördüğüm tamam eşlerini çalıştırmıyorlar ama evde diye de benim getirdiğim paraya muhtaç benim elimin altında diye düşünüp değer vermiyorlar eşlerine ilgisiz sevgisiz bırakıyorlar en büyük sorunu bu kadınların benim gördüğüm

yanıt44
yanıt5
uCube :

44 Yaşına gelmiş mankenlik yapıyor. Otur evinde soğan, patates soy yemek yap. ;))

122
49
yanıtYanıtla
Fakır:

rafetten sonra toparlayamadı

120
29
yanıtYanıtla
sedat :

Ben selülüitten başka bir şey göremiyorum.

103
21
yanıtYanıtla
Doğrucu Davud:

Evet güçlü kadınmış. Yahu güçlü kadın orasını burasını açan kadınmış gibi imaj sergiliyorsunuz algı oluşturuyorsunuz. Bu toplum peçeyle zorlama baş örtüsüyle bu konudaki mahalle baskılarıyla uğraşırken topluma yardımcı olan. Diğer kanattan böyle görüntüler algılar sergilemeyin. İngiltere'ye sokaklara caddelere bir bakın kadınlar üsturuplu kıyafetleriyle gücünü nasıl sergiliyor bir görün.

99
17
yanıtYanıtla
Halil Kara:

düşene bir tekmede magazin vuruyor. Firikik verdi ne ya

84
6
yanıtYanıtla
TC Gülay Kaya Çelik:

Laik türk kadınına kurban olun sizler gibi arap sevici değiliz 6 yaşındaki kız çocukları evlendirilebilir demeyiz anamızın bacımızın diz kapağından şehvet duygularımız uyanmaz laik türk cumhuriyetini laik türk kadınını sevmeyen arap ülkelerine defolup gidebilir

11
20
yanıtYanıtla
zafer Demircali:

Biryerler açılacaksa beyinleri açmalı havalandırmalı, Laiklik ve demokrasi insanların birbirine anlamasi hazmedebilmesidir. Ülkeni işgal eden, Atatürk'ün savaştığı her ülkeden İngiliz, Fransızı, avusturalyalisi geliyor da Araplar mi fazla geldi..... Araştırıp okumadan Biz siz diye toplumu bölerseniz sonradan darbelere vesayetcilere ya kucak açarsınız ya da kucaklanirsiniz geleceğinizi yok edenlerce. İnceleyin bakalım darbeleri yapanlar hangi bankalara ve şirketlere ortak ve yönetici olmuş!!!!!!

yanıt11
yanıt5
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title