Haberler

Kurban Bayramı Kutlanıyor

Mersin Valisi Ali İhsan Su, il protokolü ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Mersin Valisi Ali İhsan Su, il protokolü ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Mersin Kültür Merkezi'nde bayramlaşma programı yapıldı.

Vali Su, Deniz Kuvvetleri Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Önder Gürbüz ve Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, kamu kurum müdürleri başta olmak üzere sivil toplum örgütü temsilcileri, gazeteciler ve vatandaşlarla tokalaşarak bayramlaştı.

Bayramlaşmada yaptığı konuşmada, bayramların, toplumların birlik ve beraberliğini artırdığını ifade ederek, şunları söyledi:

"Sevinçler paylaştıkça artar, üzüntüler paylaştıkça azalır. Bayramlarımızda bu paylaşım gerçekleşiyor. Kesilen kurbanların bir kısmı eş, dosta, bir kısmı da ihtiyaç sahiplerine dağıtılıyor. Bu anlamda da önemli bir sosyal paylaşım yaşanıyor. Bunların her biri çok güzel şeyler. Bütün vatandaşlarımızın Kurban Bayramı'nı tebrik ediyorum. Nice bayramlara, sağlık ve afiyet içerisinde, aileleriyle beraber girmelerini Cenab-ı Haktan niyaz ediyorum."

Gülnar'da bayramlaşma

Gülnar ilçesinde de Kaymakam Ekrem Güngör ile Belediye Başkanı Ahmet Günel, Merkez Camisi'nde kılınan bayram namazının ardından vatandaşlarla bayramlaştı.

Gülnar Öğretmenevi'ndeki bayramlaşma programında da Güngör, protokol üyeleri ve kurum müdürlerinin bayramlarını tebrik etti.

Güngör, burada yaptığı konuşmada, "Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en samimi şekilde hissetmemize vesile olan bu anlamlı bayram günlerinin tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve esenlik getirmesini temenni ediyorum." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Kurban Bayramı Ali İhsan Su Gülnar Mersin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title