Haberler

Kültür ve Turizm Bakanı Avcı - Anadolu Ajansı 97 Yaşında

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Anadolu Ajansının dünya markası haline geldiğini belirterek, "Özellikle son 10-15 yılda gerçekten hem teknolojik hem de beşeri altyapısını çok güçlendirdi.

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Anadolu Ajansının dünya markası haline geldiğini belirterek, "Özellikle son 10-15 yılda gerçekten hem teknolojik hem de beşeri altyapısını çok güçlendirdi. Bugün bölgenin değil bütün dünyanın sayılı ajanslarından biri haline geldi." dedi.

Avcı, AA'nın kuruluşunun 97. yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, Anadolu Ajansının 1920'den bu yana Türkiye'nin sesini dünyaya duyurduğunu belirtti.

AA'nın büyük fedakarlıklarla kurulduğuna işaret eden Avcı, şunları kaydetti:

"Çalışanlarının büyük fedakarlıklarıyla buraya geldi. Bugün artık Anadolu Ajansı bir dünya markası. Özellikle son 10-15 yılda gerçekten hem teknolojik hem de beşeri altyapısını çok güçlendirdi. Bugün bölgenin değil bütün dünyanın sayılı ajanslarından biri haline geldi. Anadolu Ajansına nice başarılı yıllar diliyorum. Emeği geçen bütün arkadaşlarımıza sağlık, huzurlu çalışmalar diliyorum. Geçmişte Anadolu Ajansına hizmet etmiş ve aramızdan ayrılmış olanlara da Allah'tan rahmet diliyorum. Anadolu Ajansından emekli olanlara da sağlıklı, huzurlu, nice mutlu yıllar diliyorum."

"AA en zor dönemde bile ülke insanın sesini duyurdu"

Ak Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan da Milli Mücadele'den bu yana Türkiye'nin sesi olan, en zor dönemde bile ülke insanının sesini duyuran AA'nın bugünlere gelmesinde emeği geçenleri gönülden kutladığını söyledi.

"Anadolu Ajansı" denilince akla ilk gelenin, tarafsız ve hızlı habercilik olduğunu dile getiren Karacan, "Anadolu Ajansının nice 97 yıllara kavuşmasını temenni ediyorum. Anadolu Ajansında çalışıp da ebediyete intikal edenlere de Allah'tan rahmet diliyorum." dedi.

"AA'nın tarihi cumhuriyetten eski"

AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay ise AA'nın tarihinin, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşundan eski olduğuna dikkati çekti.

AA'nın her zaman doğru, objektif, etik davranarak, en hızlı haberleri veren kuruluşlardan biri olduğunu belirten Günay, "Gelişen bilgi ve iletişim teknolojisiyle artık anlık, saniyelik haberlerin doğru, objektif ve etik verilmesi önemli. Bunu Anadolu Ajansında hep görmüşümdür. Bu nedenle 1920'den beri emeği geçen, her kademesinde çalışan ajansımızın değerleri mensuplarının 97. yılını kutluyorum. Daha nice 97 yıllar diliyorum." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Anadolu Ajansı Nabi Avcı Eskişehir AK Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title