Haberler

AASM'de "İlk Konser" Heyecanı

Güncelleme:

AASSM, bu hafta iki önemli konsere ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

"Klarissimo" grubunun ilk konserine evsahipliği yapacak Adnan Saygun Sanat Merkezi, hemen ertesi gün de "çeyrek asırdır" birlikte olan Aydın Esen & Miraslaw Vitous ikilisini ağırlayacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi (AASSM), bu hafta iki önemli konsere ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. İzmirli sanatseverlerin vazgeçilmez mekanı haline gelen merkezde 4 Aralık Salı akşamı "Klarissimo", 5 Aralık Çarşamba ise "Aydın Esen & Miraslaw Vitous" konserleri düzenlenecek.

Yeni kurulan ve ilk kez AASSM'de konser verecek olan "Klarissimo" grubuna İzmir Devlet Senfoni Orkestrası Fagot Sanatçısı Tolga Alpay konuk sanatçı olarak eşlik edecek. Saat 20.00'de başlayacak konserde klarnet sanatçıları Yonca Alpay, Ali Darıdere, Erdem Metin ve Onur Ustabaş sahne alacak.

5 Aralık Çarşamba günü düzenlenecek "Aydın Esen & Miraslaw Vitous" konserinin başlama saati de yine 20.00. Yaklaşık 25 yıldır dünyanın her tarafında sayısız konser ve kayıta imza atan Aydın Esen (Piyano) ve M. Vitous (Kontrabas) konserinin biletleri İzmir Sanat ve AASSM gişeleri ile http://www.izmir.bel.tr/kultursanat internet sitesinden satın alınabilecek

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Ahmed Adnan Saygun Adnan Saygun Aydın Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title