Haberler

Kula Belediyesi, Bebekli'de 500 Kişilik İftar Sofrası Kurdu

Güncelleme:

Kula Belediyesi'nin Ramazan dolayısıyla mahallelerde düzenlediği iftar programları kapsamında Bebekli Mahallesi'nde 500 kişilik iftar sofrası kurdu.

İftar'a Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun'un yanında MHP Manisa Milletvekili Adayı Nurullah Savaş'ta katıldı.

Kula Belediyesi, Ramazan etkinlikleri kapsamında mahallelerde kurduğu iftar sofrasına Bebekli Mahallesi ile devam etti. 500 kişinin katılımıyla gerçekleşen Bebekli Mahallesi'ndeki iftara, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Milliyetçi Hareket Partisi Manisa 2. sıra Milletvekili Adayı Nurullah Savaş, MHP İlçe Başkanı Nazım Baytok, Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Tuncay Ergün, Kula Belediye Meclis Üyeleri, İlyas Macun, Selim Urlu, Nafiz Aydın, Murat Yanbolu, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Mikail Bulut, Bebekli Mahalle Muhtarı Osman Yıldırım, partililer ve vatandaşlar katıldı. Bebekli Mahalle Meydanında düzenlenen iftar programında konuşan başkanlar 24 Temmuz için vatandaşlardan destek istedi.

Başkan Tosun; "Vatanın ve Milletin Bekası için Cumhur İttifakı"

Her fırsatta vatandaşlarla birlikte olmaya çalıştıklarını belirten Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, " Bugün Bebekli Mahallemizde iftar soframızı kurduk. İnşallah seneye yine bu manevi duygular içerisinde daha güzel yarınlarda mahallemizde soframızı kurmak nasip olur. Bilindiği üzere 24 Haziran seçimleri sürecindeyiz. Vatanın ve milletin bekası için kurduğumuz Cumhur İttifakı İç ve dış tehditlere karşı bir dik duruştur. Allah bu çıktığımız yolda bizleri utandırmasın. Cumhur İttifakımız vatanımıza, milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Kula Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title