Haberler

"Kriz Bir Medeniyet, Uygarlık Krizidir"

Has Parti Genel Başkanı Kurtulmuş, Ördekli Hamamı'nda düzenlenen 'Gençlik ve Medeniyet' konulu konferansa katıldı.

Has Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, Bursa'daki programları kapsamında akşam merkez Osmangazi İlçesi'ne bağlı Ördekli Hamamı'nda düzenlenen 'Gençlik ve Medeniyet' konulu konferansa katıldı.

Burada yaptığı konuşmada dünyada birçok sorunun yaşandığını dile getiren Kurtulmuş, iktisadi, siyasi, krizlerin yanında yoksulluk, savaş, açlık, kıtlık, küresel kriz, Euro Bölgesi'ndeki büyük ekonomik kriz ve ülkelerin işgali gibi sorunların bulunduğuna işaret etti. Bütün bu krizlerin çok taraflı görülmesi gerektiğini vurgulayan Kurtulmuş, "Yaşadığımız ve muhtemelen önümüzdeki 10 yıllarda yaşamaya devam edeceğimiz bu krizler, sadece bir ülke ile ilgili değil ya da sadece bir alanla ilgili değildir. Kapsamlı bir krizdir. Karşı karşıya kaldığımız kriz bir medeniyet, uygarlık krizidir. 3 asırdır bütün kurum ve kuruluşları ile dünyaya hakim olan Batı Medeniyetidir. Modern Batı uygarlığının ortaya koyduğu bir krizdir ve bu krizlerin de Batılı değerlerle modern değerlerle çözülme imkan ve ihtimali yoktur" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Numan kurtulmuş Osmangazi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title