Haberler

Kraliçe'nin Gemisinde Facianın Eşiğinden Dönüldüğü Ortaya Çıktı

İngiltere Kraliçesi Iı. Elizabeth'in İstanbul'daki Resepsiyonuna Ev Sahipliği Yapan Uçak Gemisinde Yaşanan Kazada, Facianın Eşiğinden Dönüldüğü Ortaya Çıktı.

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in İstanbul'daki resepsiyonuna ev sahipliği yapan uçak gemisinde yaşanan kazada, facianın eşiğinden dönüldüğü ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Kraliçe'nin İstanbul'a gelişinden önce Karaköy Limanı'na demir atan uçak gemisinde yaşanan kazada, helikopterlerin yerini değiştirmek ve konum belirlemek için kullanılan forklift kontrolden çıktı. Kontrolün kaybolması sonucu forklift denize düşerken, kendisine bağlı helikopter de denize doğru sürüklenmeye başladı. Bağlantı noktasının kopması sonucu helikopter geminin uç kısmında kalırken, forklift ise Boğaz sularına karıştı. Helikopterin içinde kimsenin bulunmadığı öğrenilirken, denize düşen forklift de verilen resepsiyonun ardından Türk ve İngiliz ekiplerinin ortak çalışmasıyla çıkarıldı.

(AS-ED-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title