Haberler

Kovulduğu İşyerinden Para Çaldı

Çalıştığı Müteahhitlik Bürosundan Patronu Tarafından Çıkarılan 29 Yaşındaki Nejla Dursun İntikam İçin Çelik Kasadaki 15 Bin YTL ve Şirkete Ait 9 Kredi Kartını Aldığı Öne Sürüldü. Gözaltına Alınan Dursun 'İntikam' Almak İçin İşyerinden Hırsızlık Yaptığını Söyledi.

Çalıştığı müteahhitlik bürosundan patronu tarafından çıkarılan 29 yaşındaki Nejla Dursun intikam için çelik kasadaki 15 bin YTL ve şirkete ait 9 kredi kartını aldığı öne sürüldü. Gözaltına alınan Dursun 'intikam' almak için işyerinden hırsızlık yaptığını söyledi.

Sayitbey Mahallesi'nde müteahhit 47 yaşındaki Cemil Mandıralı'nın yanında 12 yıldan bu yana çalışan evli ve 1 çocuk annesi Nejla Dursun, geçen hafta işten çıkarıldı. İşten çıkarılmasını haksızlık olarak değerlendiren Nejla Dursun, 2 gün önce gece işyerine giderek teslim etmediği anahtarlarla içeri girdi. Yanında bulunan anahtar ile çelik kasayı da açtığı öne sürülen Dursun, 15 bin YTL, şirkete ait 9 kredi kartı ve 10 bin YTL değerindeki senetleri alarak kaçtı.

İşyerindeki hırsızlığı sabah büroya gelince anlayan Mandıralı polisi ararken, işten çıkardığı Necla Dursun'dan şüphelendiğini söyledi. Polis, savcılık kararı ile Dursun'un Gaziosmanpaşa Mahallesi'ndeki evine giderek arama yapınca işyerinden çalınan para ve kredi kartlarını buldu.

Gözaltına alınan Dursun, ilk ifadesinde olaydan dolayı pişman olduğunu belirterek, ''12 yıldır aynı yerde çalışıyordum. Patronuma çok iyilikler yaptım. Ailemin arazilerini ipotek ettirerek kendisine kredi çektim. Ama o beni işten çıkardı. Ben de intikam almak için böyle bir şey yaptım. Çok üzgünüm'' dedi. Polis soruşturmanın devam ettiğini belirtti.

İsmail AKDUMAN/ SAMSUN, (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title